menstruatia intarziata
Buna ziua...Sunt noua pe aici.am si eu o intrebare...In general asta insemnand in lunile februarie, martie, aprilie, mai, iunie, iulie...am avut ciclul aproximativ regulat...15 feb, 14mart, 12apr, 9mai, 5iunie, 3 iulie,.iar astazi suntem in 5august.si...am avut akum aproximativ o ora o scurgere foarte mica maronie.sanii s-au inmuiat semn k ar trebui sa-mi vina mentionez k de vreo doua saptamani s-au intarit...m-au mai durut ovarele dar nu puternic...durerei premenstruale am avut dar.ieri mi-am fct un test de sarcina care a iesit ngativ(sure check) ultimul contact sexual avandu-l pe 12 iulie knd...nu am folosit metoda de protectie...a ejaculat afara dar...stiu k nu e cea mai sigura metoda...As putea fi insarcinata?inainte de scurgerea maronie am avut scurgeri albe solidificate...cu aspect de guma de mestecat.Este doar o raceala?Ce sa faccccc?Intr-o sapt o sa merg la un ginecolog...Multumiri anticipate...
2 comentarii
Mie de obicei cand imi vine, apare ca o scurgere maroni si se intensifica pana cand devine sange menstrual. Eu zic sa mai astepti putin sa urmaresti starea ta, iar daca iti intarzie mai mult de o sapt, mai faci un test sau te duci direct la medic.
buna.am si eu o intrebare...aqm o luna si 3 saptamani am avut contact sexual neprotejat(era chiar prima zi dupa menstruatie), apoi am plecat in alta tara.nu a ejaculat in mine, dar menstruatia nu mi-a venit nici aqm, tin sa precizez k am menstruatie neregulata.aceasta intarziere poate fi din cauza schimbarii climei?alte simptome nu am sa ma duca cu gandul la o posibila sarcina.va rog spune-ti-mi parerea voastra. va multumesc
Alte subiecte recente din această secțiune: