Membrane rupte la 15 saptamani de sarcina.

La 15 saptamani de sarcina am pierdut tot lichidul, asa mi s-a spus la ecograf.Concluzia...bebele nu mai avea nici o sansa.Am stat o saptamana in spital, tratament cu antibiotice dupa care mi s-a provocat avort.Am facut bine? Dupa mine as mai fi asteptat dar mi s-a spus ca exista riscul de infectie.Daca mai aveam lichid, daca se putea face ceva, sa se prinda membranele?! A fost foarte dureros, prima sarcina muuult asteptata..
5 comentarii

buna medee!acum 3 zile mi sa intamplat si mie la 19 saptamani.Este a doua sarcina care patesc la fel.Ai reusit o alta sarcina?

Buna, am ramas insarcinata din nou dupa aprox 6 luni, din nefericire la 7 saptamani a fost un avort spontan, iar de atunci a trecut mai bine de un an si nu am mai ramas insarcinata.Te sfatuiesc sa ceri mai multe pareri si sa nu lasi timpul sa treaca cum am facut eu!!

offf doamne imi pare rau.Eu numai incerc pana nu descoper dc se rup membranele

Bună! Din păcate și eu am trecut prin doua pierderi de sarcina în trimestrul doi cu ruperea membranelor. Îmi poți spune dacă ai aflat o cauza clara?Mulțumesc

Din pacate nici acum nu am aflat cauza, s ar presupune ca trombofilia ar fi de vina, am facut cateva analize pt linistea mea si sunt ok dar o alta sarcina nu am mai reusit

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: Ruptura prematura spontana a membranelor ruperea membranelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: