Mastoidita?
In urma unui RMN la cap medicul radiolog a scris ca am "minima acumulare fluida in celulele mastoidei dre. si in concluzie este mastoidita cronica dreapta.Rmn-ul l-am facut trimis de la neurologie pt. ca de vreo jumatate de an imi simt ochiul drept tensionat, simt pulsul in el iar mai recent am usoare amorteli, furnicaturi in jurul lui(tampla, arcada, nasul si pometele obrazului), frecvent ma doare capul.Vazand rezultatul cei de la neurologie m-au trimis la orl.Am fost la singurul medic orl din oras si mi-a zis ca nu am asa ceva si probabil este o eroare de interpretare!Dar am rinosinuzita si o deviatie de sept si mi-a dat ca tratament Azitrox(5 zile), Vestibo(1 luna), Aerius(1 luna), Xilometazolina spray(1 luna), Aspacardin.Urechea nu ma doare, uneori mai aud tiuituri, nu am febra, ba pe deasupra, de vreo 3 zile gatul este usor intepenit si ma doare umarul si mana dreapta.Deja fac tratamentul de o saptamana si nici o ameliorare chiar din contra!Ce parere aveti sa mai incerc un consult la alt medic orl?Imi puteti recomanda un cabinet sau medic in Brasov sau Sibiu unde as putea merge?
4 comentarii
trebue sa mergi in Clinica ORL., cu internare.
acolo o sa vada urechea la microscop si poate o sa repete ceva investigatii
acolo o sa vada urechea la microscop si poate o sa repete ceva investigatii
Buna, sunr Ramona si am 30 de ani, cam de 6 luni am o problema la nivelul ochilor...mi sa intamplat cam de 6 ori sa sa nu vad bine, aveam ameteala, vedeam totul in ceata si parca ceva imi reflecta in ochii, exact ca atunci cand te duci la mare, te uiti in apa si soarele iti reflecta in ochii.dar mai nou cam de o luna de foarte multe ori pe zi simt furnicaturi in ochii, ba in ochiul stang, ba in ochiul drept.nu stiu ce sa fac, sunt disperata, imi e frica sa nu am vre-o tumoare la cap.va rog mult sa-mi raspundeti daca stiti ce trebuie sa fac si unde sa ma duc.Problema e ca nici nu sunt in tara sunt in Italia...va multumesc mult. -*
(*modificat de administrator)
(*modificat de administrator)
TREBUE SA FACI INVESTIGATIIÂLA OFTALMOLOGIE PENTRU OCHI
SI LA NEUROLOGIE PENTRU DEPISTAREA EVENTUALILOR PROBLEME DE CIRCULATIE CEREBRALA
SI LA NEUROLOGIE PENTRU DEPISTAREA EVENTUALILOR PROBLEME DE CIRCULATIE CEREBRALA
O recomandare pentru o clinica ORL ? Cel mai usor pt mine ar fi Brasov sau Sibiu, eventual Bucuresti.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19mastoidita acuta
- 6exista cineva care sa vindecat de mastoidita?
- 1Mastoidita fluida
- 5Mastoidita colesteatom sau ce?
- 3mastoidita la un copil de 3 ani
- 2urgent mastoidita
- 6Otita - de cate ori racesc am probleme cu urechea
Mai multe informații despre: Mastoidita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: