Masaj terapeutic care a dat rezultate Bucuresti
Buna ziua,
Vreau sa va impartasesc experienta mea legata de masajul terapeutic pe care l.am urmat in speranta ca acest domn care pe mine m.a ajutat mai poate ajuta si alte persoane ce au nevoie. Am mers la dumnealui in urma recomandarii primite de la medicul neurolog intrucat aveam dureri de cap si de spate destul de des. Mi-a specificat ca foloseste o tehnica ce ajuta la destinderea muschilor capului, gatului, spatelui si asa a fost. Este cumva o combinatie de masaj, presopunctura, intinderi si masaj de relaxare, cam asa i-as spune eu cu cuvintele mele. Daca aveti nevoie imi spuneti sa va dau contactul. Este un domn amabil si respectuos si de aceea ii recomand cu incredere.
Multa sanatate!
Vreau sa va impartasesc experienta mea legata de masajul terapeutic pe care l.am urmat in speranta ca acest domn care pe mine m.a ajutat mai poate ajuta si alte persoane ce au nevoie. Am mers la dumnealui in urma recomandarii primite de la medicul neurolog intrucat aveam dureri de cap si de spate destul de des. Mi-a specificat ca foloseste o tehnica ce ajuta la destinderea muschilor capului, gatului, spatelui si asa a fost. Este cumva o combinatie de masaj, presopunctura, intinderi si masaj de relaxare, cam asa i-as spune eu cu cuvintele mele. Daca aveti nevoie imi spuneti sa va dau contactul. Este un domn amabil si respectuos si de aceea ii recomand cu incredere.
Multa sanatate!
1 comentarii
Buna ziua, va rog sa imi lasati un contact. Multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Medium Medical
- 1Dureri articulare imflamatii articulare artrita, guta remediu 100% functional
- 0Recomand cartile de terapie holistica de tip New Age
- 0Puterea autovindecarii (Dr Fabrizio Mancini)
- 0Carte pentru performanta mentala
- 3Anthony William și cartea lui
- 0Recomand cartea "Vindeca-ti mintea"
- 15Nu recomand Dr Florinela Balan, Centru Aura Vita
- 0Buna ziua as dori sa imi cititi si mie niste analize la o fetita se 9 ani.multumesc
- 0Va recomand un medic exceptional