Masaj bebelus - specializat
![mihaela1986mihaela](/arata_img.php?img=cont_168152.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Eu merg cu baietelu la cabinet, la masaj specializat. Mi sa zis ca a stat in burtica cu talputele si picoarele incovoiate, stranse, strambe si de aia nu o sa pot rezolva eu, prin mesaj acasa. Nu e ceva grav dar cica trebuie indreptat acum cat e foarte mic. Sunt din Bucuresti. Ma intereseaza daca mai sunt mamci cu aceeasi problema, daca merg la masaj si cam cate sedinte e nevoie ca cel mic sa se faca bine. Si as vrea si ceva recomandari de cabinete daca aveti. Eu stau in zona Hotel Marriot. As vrea ceva ma pe aproape de mine...
1 comentarii
![teodora1987](/arata_img.php?img=cont_168763.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Pai urci un pic, din zona ta si in cladirea aia nou de sticla, vizavi de Tip Top, pe 13 Septembrie, la interectia cu Trafic greu sunt cei de la Pediatriko. Acolo poti sa mergi cu bebelul, la etajul 4. La 3 au pentru adulti si la 4 au kineto pentru copii. Si e bine sa mergi daca asa ti-a zis medicul, si eu am mers cu ai mei si am fost multumita. Mai bine acum decat sa fie probleme mai tarziu.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Ce aparate de masaj și relaxare recomandați pentru acasă?
- 1Aparatul de tip Vibroshaper cu vibromasaj poți slăbi și poate înlocui mișcarea?
- 0M-am accidentat la fotbal acu exact 2 saptamani Maleola Laterala
- 5Stiati ca masajul poate redobandi si mentine sanatatea?
- 9Masaj anticelulitic - bun sau rau?
Mai multe informații despre: masajul bebelusului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: