mancarimi pe talpi
de o perioada de vreme am mancarimi pe talpi, intre degete si deasupra pe laba piciorului. va rog sa-mi spuneti cu ce creme ma pot da?
va multumesc
va multumesc
5 comentarii
Cred ca este vorba despre o micoza a piciorului( tinea pedis); megeti la un medic dermatolog un tratament corespunzator; exista mai multe preparate antifungice care se pot administra, de exmplu, Lamisil crema, dimineata si seara, 7 zile, dupa igiena locala, riguroasa;numai bine
Micoza piciorului se vindeca dupa 7 zile numai in reclama produsului Lamisil! In rest, tratamentul trebuie facut timp de 4 saptamani.
Buna seara! Scuze pentru graba, mai sus am spus ca este necesar consultul medicului dermatolog;numai bine
de vreo 3 luni am niste mancarimi ingrozitoare intre degetele picioarelor.am incercat cu o crema "canesten" dar nu si'a facut efectul...folosesc incaltaminte de calitate, sosete din bumbat, sunt foarte igienic si tot nu reusesc sa scap de acest chin.va rog ajutati'ma cu niste sfaturi.
multumesc
multumesc
Ati aplicat Canesten de 2 ori pe zi timp de 30 de zile si nu a dat rezultate?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 39mancarimi in talpi
- 14mancarimi puternice
- 3de vreo 5 luni pe talpile picioarelor besici cu apa care acestea la un moment dat sparg
- 11Mancarimi in talpi
- 0mancarime la talpa piciorului
- 1Dureri aparute de nicaieri la mers plus mancarimi la călcâie
- 2Mancarimi insuportabile la talpa piciorului
- 3Derere talpa piciiorului
- 2Durere de articulații si mâncărime la tălpi.
Mai multe informații despre: mancarimi in talpi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: