Maladia Wilson

35 comentarii 1 2
0
28-11-2018, ora 16:39
Andreea50
Nu este medic/terapeut
Andreea50
Bună, mă numesc Andreea și am 19 ani,
Și am boala wilson, vă rog să îmi spuneți dacă pot continua acum tratamentul cuprenil peste sarcină ? Sunt însărcinată în 8 săptămâni, ar putea pății copilu ceva, ar ieșii cu malformații ? Ar lua boala ? :((((
0
01-04-2022, ora 14:36
RodiTM
Nu este medic/terapeut
RodiTM
Bună ziua, sunt diagnosticată din 2010 cu Boală Wilson, manifestări hepatice, în prezent sub tratament chelator de cupru, Cupripen 250 mg. Sunt singura care întâmpini probleme cu procurarea acestor medicamente? Vă mulţumesc!
0
25-03-2023, ora 00:25
Ana-Maria cr
Nu este medic/terapeut
Ana-Maria cr
Și eu am întâmpinat această problemă și am schimbat farmacia. Medicamentul se poate comanda dacă insistați la farmacie. Cred. În perioada când nu l găsiți trebuie să luați Zinc, săruri de zn. Va doresc multa sănătate și nădejde!
0
04-12-2024, ora 19:05
Lala 1986
Nu este medic/terapeut
Lala 1986
Bună seara!
Am fost diagnosticată cu Boala Wilson în februarie 2023 din luna martie 2023 urmez tratament cu cupripen 250 mg câte 4 capsule pe zi, din luna octombrie 2024 iau câte 6 capsule pe zi dar se pare ca tratamentul nu mai este atât de eficient deoarece valoarea cuprului din urina continua sa crească în ciuda faptului ca doza de medicamente am mărit.o. Sa mai confruntat cineva cu astfel de problemă, ca tratament sa nu mai dea randament? Menționez ca pe parcurs doctorii erau multumiti de evoluția rezultatelor de la 1550 de unități ale valorii cuprului în urina am ajuns la 133 ma apropiam de limita normala, dar acum am crescut la 638 și cu toate ca am mărit doza nu mai vrea da scada
0
04-12-2024, ora 19:11
Lala 1986
Nu este medic/terapeut
Lala 1986
Dacă cunoașteți un grup de membrii cu aceasta boala Wilson va rog sa îmi spuneți as dorii sa particip la discuții poate ne ajutam între noi cu informații legate de tratament și alte detalii, deoarece este o boala extrem de rara și nu prea sunt f multe informații iar doctorii sunt puțin depășiți și este de înțeles
Va mulțumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns
35 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: Boala Wilson

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: