Ma înjunghie piciorul operat la mont după 10 ani
Acum aproape 10 ani am avut o operație la Mont, piciorul stâng. Mi s-a pus un șurub. M -am refăcut foarte greu. Abia intr-un an de zile am putut sa merg. Acum am dureri de picior cu tot cu pulpa, mai ales in timpul nopții. Ma înjunghie tot piciorul, când stau la tv, sau in repaos. Credeți ca ar trebui sa scot șurubul? Eu am solicitat sa-l scot după un an dar doctorul nu a vrut.A spus ca nu o sa-l scot niciodată.
Am acceptat cu greu acel șurub in picior, și niciodată nu am mai fost ca înainte.
Multumesc anticipat!
Am acceptat cu greu acel șurub in picior, și niciodată nu am mai fost ca înainte.
Multumesc anticipat!
2 comentarii
Buna ziua!
Surubul nu este un scop in sine, prin urmare nu e vorba de a "accepta" sau de a "refuza" surubul: corectia monturilor este de neconceput fara aportul materialului de osteosinteza.
Surubul este util doar 2 luni, pe perioada consolidarii traiectului de osteotomie si poate fi extras fara probleme (daca va deranjeaza).
Este extrem de putin probabil ca problemele descrise sa fie provocate de surub.
Mai curand originea este alta: vasculara, neurochirurgicala, metabolica, reumatologica sau pur si simplu mecanica (greutate excesiva, efort exagerat).
O examinare clinica atenta poate decela cauza problemelor descrise.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Surubul nu este un scop in sine, prin urmare nu e vorba de a "accepta" sau de a "refuza" surubul: corectia monturilor este de neconceput fara aportul materialului de osteosinteza.
Surubul este util doar 2 luni, pe perioada consolidarii traiectului de osteotomie si poate fi extras fara probleme (daca va deranjeaza).
Este extrem de putin probabil ca problemele descrise sa fie provocate de surub.
Mai curand originea este alta: vasculara, neurochirurgicala, metabolica, reumatologica sau pur si simplu mecanica (greutate excesiva, efort exagerat).
O examinare clinica atenta poate decela cauza problemelor descrise.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4mont destul de mare la picior
- 68operatie monturi - sfaturi
- 5Operatie montul croitorului
- 1Monturi ambele picioare
- 1operatia de mont
- 5Recuperare dupa operatie monturi
- 3Crema pentru bataturi dupa operatia de monturi
- 3Dislocarea montului la picior
- 3Operație eliminare de mont complicata
- 1durere de oase la monturi, la solduri la coloana
- 4Operatie hallux valgus al doilea picior
- 5Va rog un sfat - mi s-a facut un mont dureros!
- 6Posibil fractura stres. Rog indicatie
Mai multe informații despre: Monturile piciorului Monturile operatia de monturi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: