Ma doare clitorisul !!!
Buna ziua. Am 22 de ani si de aprox o sapt, atunci cand imi este stimulat clitorisul cu degetul, in loc sa-mi produca placere, simt o durere scurta si ascutita in varful lui ca si cand ar fi pe nerv; oricat de umed ar fi, atingerea trebuie sa fie foarte fina ca sa nu ma doara. Ce pot face ptr a rezolva aceasta problema? Astept sfaturi, multumesc.
5 comentarii
nu stie nimeni sa-mi dea un raspuns?
ieri m-a jenat si cusatura de la blugi in timp ce mergeam...
va rog, astept sfaturi!
ieri m-a jenat si cusatura de la blugi in timp ce mergeam...
va rog, astept sfaturi!
sunt curioasa daca te ustura atunci cand faci pipi?
poate fi o usoara infectie urinara.
sa nu fie o micoza care sa il fi iritat.doar atunci cand este stimulat te doare?
poate fi o usoara infectie urinara.
sa nu fie o micoza care sa il fi iritat.doar atunci cand este stimulat te doare?
nu ma ustura deloc, nu am alte simptome, doar ma doare atunci cand este stimulat sau, cum am mai spus, ma jeneaza daca port ceva mai stramt si mai dur, cum ar fi blugii...
Te poate ajuta homeopatia. Consulta un medic homeopat care practica homeopatia clasica si nu practica alta medicina in paralel. Nu exista multe remedii la un astfel de simptom si deci este destul de usor de gasit remediul.
Si eu am aceeasi problema. Am ajuns la concluzia ca fiind zona prea sensibila e afectata. Am si citit niste informatii cum ca in timp clitorisul s-ar mari in timp, dat fiind si cauza disconfortului.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Clitoris... marime normala?
- 2inflamatie pe clitoris
- 3durere clitoris
- 7Mancarime la nivelul clitorisului
- 8probleme la nivel genital
- 4galma langa clitoris
- 10clitoris foarte mare.. este normal?
- 8Ajutor! Va rog. Inflamarea vulvei si clitorisului de la testosteron
Mai multe informații despre: clitorismul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: