lucrare portelan 13 dinti

26-10-2012
soldan daniela
Nu este medic/terapeut
soldan daniela
buna seara. am o nelamurire...acu 3 luni am facut o lucrare portelan de 13 dinti si masele la toata partea de sus, diviza in 5 parti, cei 4 din fata cate doi grupati. 1: mi s-a facut un pic de strungareata 2: imi intra saliva la mijlocul uneia din cele 2 bucatele dandu-mi impresia k se misca. nu ma doare dar mi se intampla dimineata doar sa am strungareata f evidenta. pe parcursul zilei se micsoreaza. de ce? e normal? momentan nu sunt in tara si nu ma pot duce la stomatologul care mi-a facut lucrarea. va multumesc anticipat.sper sa nu imi cada :(
1 comentarii
0
26-10-2012, ora 22:05
soldan daniela
Nu este medic/terapeut
soldan daniela
uitasem sa mentionez, dintii din fata sunt doar imbracati, in stanga am punte ptr ca imi lipsea p masea iar in dreapta punte ptr 2 masele.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul