Lipsă parteneră viața de cuplu

07-10-2020
Wassermann
Nu este medic/terapeut
Wassermann
lipsă parteneră viața de cuplu, este un substrat psihologic însă nu îl știu precis, mă refer la relație stabilă și viata de cuplu, ca relațiile pasagere nu le consider viata de cuplu, ar putea să fie doar amăgire prea multe dintre situațiile întâlnite.
1 comentarii
0
08-10-2020, ora 07:20
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună! Ce vârstă ai? Poate că încă nu ai întâlnit persoana cu care să împărtășești aceleași idealuri, cu care să ai ceva în comun. Nu spui nimic despre tine. Crezi că ești pregătit pentru o relație stabilă? Ca o relatie să crească e nevoie ca ambii sa- si dorească șî să facă tot ce depinde de ei ca relația să meargă. Nu cred ca toate fetele vor relații pasagere. O fată care se simte bine intr- o relație rămâne. E important să comunici, să știi s-o asculți, să știi ce- și dorește. Acum depinde și cu cine intri în relatîe. Că dacă e una luată la întâmplare de pe stradă sau de pe Facebook poti sa ai dezamăgiri. E bine întâi să te analizezi pe tine, să știi ce vrei, ce- ți dorești, sa- ti dai voie să cunoști mai multă lume, sa vezi cam cu ce persoană te potrivești, să nu incepi relații la întâmplare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: alegerea partenerului