Libidou crescut

11-11-2022
Odda
Nu este medic/terapeut
Odda
Buna de ceva timp ma confrunt cu lubidoul crescut am 42 ani nu am mai avut asa ceva, ma sperie nu stiu ce sa fac, cu sotul avem relatii intime.Ce pot sa fac de ce mi se intampla asa ceva mie nu mi se pare normal Va multumesc anticipat!
5 comentarii
0
11-11-2022, ora 12:46
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Bună ziua

Bucurați-vă de ceea ce se întâmplă. Peste câțiva ani va veți plânge ca nu mai aveți deloc.
Probabil ca situația are legătură cu apropierea menopauzei sau poate cu ceva ve s-a întâmplat în relație
0
11-11-2022, ora 18:48
Odda
Nu este medic/terapeut
Odda
E naspa sa vrei din jumate in jumate de ora sa fie pe baza de stres emotional, exista ceva tratament pentru asa ceva?
0
11-11-2022, ora 19:39
Psihologie, Bucuresti
In primul rand mergeti la un control ginecologic si faceti niste analize specifice, ca sa eliminati o cauza organica: dezechilibru hormonal etc.
0
11-11-2022, ora 20:22
Odda
Nu este medic/terapeut
Odda
Am fost si domnul doctor mia zis ca sa ma bucur de fericirea care o am la fel ca si dunevoastra, mia zis ca din cauza stresului creierul incerca sa ma proteje si se produce aceste minuni, pentru mine este un disconfort si o frica ce se petrece cu mine ca nu am avut asa ceva, pe net nu prea am gasit destula informatie mersi mult petru raspus dv
0
11-11-2022, ora 21:55
Psihologie, Bucuresti
Tot menționați un "stres" accentuat. Despre ce este vorba?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: libidoul crescut