Levocardie
Buna ziua. Am facut un consult cardio copilului in virsta de 5 ani si jum. Medicul spune ca e ok, poate sa faca sport, dar am citit pe buletinul cardio, urmatoarele:
Levocardie. Conexiuni atrioventricularesi ventriculoarteriale normale.VS cu dimensiuni, kinetica, functie sistolica si diastolica normale. Valve normale, fara regurgitari valvulare patologice.Minima regurgitare tricuspidiana. Absenta HTAP.
Septuri intacte.Absenta FOP.Lichid pericardic absent.Aorta ascendenta si crosa AO cu aspect normal.
Ma ingrijoreaza termenii levocardie si regurgitarea tricuspidiana, copilul acuza ineori lipsa de aer.
Levocardie. Conexiuni atrioventricularesi ventriculoarteriale normale.VS cu dimensiuni, kinetica, functie sistolica si diastolica normale. Valve normale, fara regurgitari valvulare patologice.Minima regurgitare tricuspidiana. Absenta HTAP.
Septuri intacte.Absenta FOP.Lichid pericardic absent.Aorta ascendenta si crosa AO cu aspect normal.
Ma ingrijoreaza termenii levocardie si regurgitarea tricuspidiana, copilul acuza ineori lipsa de aer.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Regurgitare tricuspidiana la morfologie fetala
- 1Ajutor pentru o decizie. Cardiologul nu mi-a explicat
- 0Levocardie
Mai multe informații despre: Regurgitarea tricuspidiana
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: