Le'am scos si totusi ma doare...
De5 zile mi-am scos 2 masele si doctorita a constatat dupa ce le'a scos ca am avut puroi la ele, era punguta lipita de radacina maselei.Mi'a dat un tratament cu antibiotice, oxacilina, din 6 in 6 ore ; de atunci iau incontinuu si parca nu mai trece, punga de puroi e tot sus pe gingie si ma doare neincetat.Ce imi recomandati sa fac, ce tratament sa iau sa'mi dispara punga de puroi ? Si am o intrebare : stiu ca nu e bine sa scoti masele daca au puroi inainte de a trata puroiul, se poate sa mi se fi imprastiat puroiul in sange ? Ce as putea sa mai iau sa'mi treaca, pt ca simt ca innebunesc de durere.Va rog dati'mi un sfat.Va multumesc.
1 comentarii
Nu e normal sa doara atat de tare dupa 5 zile de la extractie..sfatul meu este sa mergi inca o data la medicul care ti-a facut extractia pentru un control..
cat despre tratament, iti recomand o combinatie amoxicilina + metronidazol (pentru bacterii aerobe cat si anaerobe) si un antiinflamator, care iti va reduce durerea
1. amoxicilna 500 mg la 6 ore,
2. metronidazol 250 mg la 6 ore si
3. Nimesulid 100 mg la 12 ore
Asta e un tratament standard, cel mai bine e sa mergi la un control pentru a se depista exact cauza durerii...posibil sa fi aparut o complicatie post-extractie...
cat despre tratament, iti recomand o combinatie amoxicilina + metronidazol (pentru bacterii aerobe cat si anaerobe) si un antiinflamator, care iti va reduce durerea
1. amoxicilna 500 mg la 6 ore,
2. metronidazol 250 mg la 6 ore si
3. Nimesulid 100 mg la 12 ore
Asta e un tratament standard, cel mai bine e sa mergi la un control pentru a se depista exact cauza durerii...posibil sa fi aparut o complicatie post-extractie...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Molar de minte extracție prin chirurgie.
- 1Cabinet stomatologic pentru proteza totala mobila
- 2Extractie efectuata de un medic rezident
- 1Umflatura sub limba care nu se mai vindeca
- 2Retractie gingivala
- 1Dupa detartraj mi-au aparut puncte albe pe gingia de jos langa masele
- 3Infectie pe canal, masea plombata, poate provoca probleme cu articulatiile sau inima?
- 2Tumoare benigna la radacina molarului de minte extras
- 1Durere și umflarea obrazului post tratament endodontic
- 0Abces dentar in sarcina