Le'am scos si totusi ma doare...

02-09-2007
dodo_love
Nu este medic/terapeut
dodo_love
De5 zile mi-am scos 2 masele si doctorita a constatat dupa ce le'a scos ca am avut puroi la ele, era punguta lipita de radacina maselei.Mi'a dat un tratament cu antibiotice, oxacilina, din 6 in 6 ore ; de atunci iau incontinuu si parca nu mai trece, punga de puroi e tot sus pe gingie si ma doare neincetat.Ce imi recomandati sa fac, ce tratament sa iau sa'mi dispara punga de puroi ? Si am o intrebare : stiu ca nu e bine sa scoti masele daca au puroi inainte de a trata puroiul, se poate sa mi se fi imprastiat puroiul in sange ? Ce as putea sa mai iau sa'mi treaca, pt ca simt ca innebunesc de durere.Va rog dati'mi un sfat.Va multumesc.
1 comentarii
0
03-09-2007, ora 00:00
daciadentalclinic
Identitate neconfirmată
daciadentalclinic
Nu e normal sa doara atat de tare dupa 5 zile de la extractie..sfatul meu este sa mergi inca o data la medicul care ti-a facut extractia pentru un control..
cat despre tratament, iti recomand o combinatie amoxicilina + metronidazol (pentru bacterii aerobe cat si anaerobe) si un antiinflamator, care iti va reduce durerea
1. amoxicilna 500 mg la 6 ore,
2. metronidazol 250 mg la 6 ore si
3. Nimesulid 100 mg la 12 ore
Asta e un tratament standard, cel mai bine e sa mergi la un control pentru a se depista exact cauza durerii...posibil sa fi aparut o complicatie post-extractie...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul