Laxativele in sarcina trimestrul 2
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu informatii despre ce laxative pot folosi in timpul sarcinii ( sunt insarcinata in saptamana 19) daca constipatia a fost dintotdeauna o problema ducand la dependenta de ceai cu senna care in momentul de fata nu mai da rezultate.
Mentionez ca abordarea prin consumul ridicat de fibre apa si cu exercitii fizice nu da rezultate. De asemenea nici supozitoarele cu glicerina nu mai dau rezultate.
In weekend folosesc momentan un laxativ pe baza de senna de la parapharm pt a putea rezolva problema. Nu mi.a creat contractii uterine..iar sarcina este f stabila fara nicio problema.
As vrea sa stiu ce laxative se pot utiliza si alterna.
Va rog sa ma ajutati cu informatii despre ce laxative pot folosi in timpul sarcinii ( sunt insarcinata in saptamana 19) daca constipatia a fost dintotdeauna o problema ducand la dependenta de ceai cu senna care in momentul de fata nu mai da rezultate.
Mentionez ca abordarea prin consumul ridicat de fibre apa si cu exercitii fizice nu da rezultate. De asemenea nici supozitoarele cu glicerina nu mai dau rezultate.
In weekend folosesc momentan un laxativ pe baza de senna de la parapharm pt a putea rezolva problema. Nu mi.a creat contractii uterine..iar sarcina este f stabila fara nicio problema.
As vrea sa stiu ce laxative se pot utiliza si alterna.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dependenta de laxative
- 1laxativele si ceaiurile de slabit anuleaza efectul pilulelor?
- 0daca sennax este indica la femeile insarcinate?
- 0Abuz de Dulcolax
- 0Laxative in sarcina
- 0Constipatie in sarcina
- 1Dependenta de laxative si sarcina
- 0Ajutor urgent! E posibil sa am o ocluzie intestinala la 20 ani?
- 0Constipatie sarcina
Mai multe informații despre: Constipatia in timpul sarcinii laxativele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: