Lapte

06-07-2017
alimaria
Nu este medic/terapeut
alimaria
Buna ziua,
Bebita are 6 saptamani si e un mancacios vrea din ora in ora sa manance.si as vrea sa.l trec pe lapte de vaca si nu stiu cum sa i scot laptele praf si sa i l bag pe cel de vaca.
Va rog sa mi spuneti cum sa fac.
Multumesc !!
4 comentarii
0
06-07-2017, ora 13:17
Dr. Mihai Cristea
Pediatrie, Sibiu
Dr. Mihai Cristea
Nu cred ca faceti bine ca la doar 6 saptamani sa-l treceti pe lapte de vaca. Incercati sa-i dati intre mese putin ceai, e posibil sa ii fie sete nu foame.
0
06-07-2017, ora 14:03
alimaria
Nu este medic/terapeut
alimaria
Dumneavoastra cand ziceti ca ar trebui sa l trec pe laptele de vaca si cum sa fac asta ??
Multumesc !
0
08-07-2017, ora 13:54
Dr. Marcovici Tamara-Marcela
Pediatrie, Timisoara
Dr. Marcovici Tamara-Marcela
Buna ziua.
Pana la varsta de 1 an va recomand sa administrati formula de lapte deoarece laptele de vaca poate avea efecte nocive la sugar.
0
08-07-2017, ora 17:17
alimaria
Nu este medic/terapeut
alimaria
Multumesc frumos!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Alternativele vegetale pentru laptele de vacă și deficitul statural la copii
  • Cercetătorii au identificat în laptele de vacă o toxină din arțar
  • Dificultățile diagnosticării și gestionării alergiei la laptele de vacă la copil (studiu)
  • Compararea proprietăților nutriționale și terapeutice ale laptelui de cămilă, vacă și capră pentru diabet și boli cardiovasculare
  •