Labia mica umflata acoperind întreg vaginul
Buna seara! Tare mi-aș dori un răspuns prompt. Tocmai ce m-am întors de la munte și când sa ma pun in sfârșit in pat după 3 zile de efort, a început sa ma mănânce zona genitală, la intrarea in vagin. Tin sa Menționez cu o săptămâna in urma am făcut enterocolita, iar zona dintre fese inclusiv labiile mi s-au iritat ca la bebelus, însă m-am tratat cu comprese îmbibate cu puțin bicarbonat de sodiu și intr-o oarecare măsura roșeața se ameliorase. Revenind, mâncărimile de azi au fost insuportabile. Am observat o micuța umflatura la intrarea in vagin, labia mica stânga mai exact, dar când trăgeam de piele, aceasta era neteda, dar rosiatica. Mi-am mai făcut o compresa cu bicarbonat și intr-un sfert de ora toată labia mi s-a umflat și acoperă întreaga intrarea in vagin. Am făcut o baie de șezut imediat cu apa călduță, timp in care zona ustura intens. Am luat un nurofen și astept in speranța ca nu este nimic grav, deoarece nu mi-as dori sa chem o salvare la ora asta. De vreo luna am inclusiv abdomenul inferior umflat, pare puțin rigid, acesta nu se ameliorează când stau întinsa și prezint dureri intense schimbătoare ba in stânga, ba in dreapta, localizate oarecum simetric. Poate fi vorba de cancer? Dacă nu..., ce poate fi? Și...trece de la sine? Deja începe a fi dureroasa umflatura și nici nu pot sa ma ridic din pat de frica sa mi se spargă pielea..., umflatura nu are niciun fel de orificiu, pur și simplu toată labia mica stânga acoperă vaginul și e foarte vizibila, s-a transformat intr-o bila, dar lunguiata intr-o oarecare măsura...
1 comentarii
Buna seara ! Mergeti la medicul ginecolog pentru orice problemă. Si nu, nu trece de la sine fără să vă deplasați la consult.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Probleme feminine! Ajutor.
- 3Umflatura in zona vaginala
- 0Umflarea labiilor
- 0Labia mare umflata si foarte dureroasa
- 0Umflatura labie
- 0Nodul umflatura labie
- 1Umflatura labia stanga
- 0Autan în zona intima, azi am avut o durere urmând sa mi se umfle labile
Mai multe informații despre: labiile umflate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: