La pomul laudat...

02-08-2024
Qazxswedc
Nu este medic/terapeut
Qazxswedc
Nu intreb. Doar va povestesc patania mea de la UPU Tg. Mures, centru mult laudat si dat ca exemplu de corectitudine si profesionalism in toata tara.
Intr-o zi am simtit un miros ciudat ca de esenta de migdale amare. Cine face prajituri, stie cum miroase. Nimic ciudat. Numai ca dupa asta a inceput sa ma manance pielea in jurul gurii, s-a iritat gura si nasul. Ma intepa totul.
Am mers la medicul de familie care mi-a spus ca suspecteaza o intoxicatie si pentru asta trebuie sa merg la urgente. Am mers.
S-au uitat toti patrat la mine ca nu stiau unde sa ma incadreze. In final a venit un tanar medic care m-a luat la intrebari scurt: de unde stiu eu cum miros migdalele amare? Ca mirosul asta ar fi de fapt cianura de (nu mai stiu care).
Eu nu stiu ce este aia, asta am simtit, mi-e rau si am venit sa ma ajutati.
Nu se poate! Trebuie trimisi intai la mine acasa mascatii, sa faca verificari.
Si, oameni buni, au mers mascatii. A venit un echipaj de politie si le-am dat cheia sa intre. Au cautat. Mi-au spus si ce am in cosul de gunoi.Nu au gasit nimic.
Mi-au facut analize de sange si de urina. Am urinat cu public, ca daca mergeam la WC puteam pune pe altcineva sa dea urina pentru mine. Dar analize nu pentru altceva decat pentru droguri.
Nu au gasit nimic.
Eu intre timp, ceream ceva, unguente, pilule, orice sa-mi treaca mancarimile si intepaturile. Am primit o perfuzie doar ca sa-mi inchida gura. Inutil sa va spun ca nu mi-a ajutat.
A venit iar doctorasul care mi-a spus: nu aveti nimic. Bun. Pot pleca acasa? Deja eram obosita de toate interogarile si nu-i mai suportam. NU! Trebuie sa mergeti la psihiatrie. Si... m-au dus cu politia la psihiatrie. Unde, iar nu mi-au gasit nimic. Ca daca imi gaseau, ma internau, nu va scriam acum.
Am mers din nou la medicul de familie care a descoperit (incepusera atunci abia niste dureri) ca am facut o criza cu fierea. Nu am mai patit asta, nu stiam ce este. A doua seara am avut dureri si mai mari.
Puteam sa crap, sa-mi explodeze fierea in UPU, lor nu le pasa. Cautau drogatul.
1 comentarii
0
12-08-2024, ora 20:26
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Doamne, ferește. Ca în filme.
Îmi pare rău că a trebuit să treceți printr-o astfel de experiență.
Multă sănătate vă doresc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.