Ipohondrie/situație reală?
Bună ziua! Mama a gătit gem într-o oală de tuci, cumpărată din piață, de la oameni de rând. Rezultatul este un gem cu un gust proeminent de metale, de fier, parcă. Nu o poți mânca. Totuși, a păstrat recipientele cu gem și uităm care sunt cele cu gem cu acest gust și care sunt cele în regulă. Astăzi, la o rețetă, avea nevoie de gem și a adus două borcane diferite, urmând să vadă care este cel în regulă. Am încercat eu din ambele și l-am nimerit pe cel cu gust de metal. A fost cam o linguriță și am înghițit. Nu a fost prima dată când am mai gustat din acest gem. Imediat m-am panicat dacă nu cumva m-am infectat/intoxicat cu metale: aluminiu, fier, cupru, etc. Și când am eructat, gustul de metal l-am simțit. Am avut intenția de a vomita.
3 comentarii
Bună ziua
Ipohondrie ca la carte. Mergeti la psihoterapie și tratati situația caci nu este in regula sa va faceți astfel de povesti
Ipohondrie ca la carte. Mergeti la psihoterapie și tratati situația caci nu este in regula sa va faceți astfel de povesti
Mergi sa faci analizele de metale grele, asa a patit si o matusa de a mea si a murit
Oala aceia de tuci inainte de folosire se pune pe foc si se arde, ori cu o lampa cu gaz, arzator cu flacara pe interior. Ca sa ararte bine aceste vase din aluminiu le da cu ceva bronz or altceva, de aceia se arde, nu se pastreaza preparatul in acel vas. Exemplu eu am vase din aluminiu in care fac bulion ( tuci mare ) in care fierb preparartul toata ziua, fie ca e bulion, magiun, ori zacusca, api se pune la borcane
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Nu gasesc linistea interioara
- 7Psihoza sau Gaslighting?
- 1Atac de panica
- 3Am nevoie de ajutor! Am o furie si ma arde asa in piept din cauza nedreptatii
- 5Anxietate de somn.
- 1Reactii adverse la Sertralina
- 2Pareri despre efectul medicamentelor si revenirea starilor
- 6Diferite simptome
- 6Reducere doza/renuntare la Cipralex
- 2Cum recunosc o pastilă de diazepam
Mai multe informații despre: metalele toxice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: