invinge diabetul
intrebare: a achizitionat cineva ghidul " invinge diabetul" care este indicata aici?
6 comentarii
da am dat eu banii pe prostia aia de cd nu scrie nimic concret TEAPA dai bani degeaba tot ce e acolo scrie orsiuned scrie despre diabet aiureli
MULTUMESC DE TEAPA
MULTUMESC DE TEAPA
multumesc mult, tepi am mai luat si eu de aceea... era prea frumos sa fie si adevarat, multa sanatate.
SALUT
Am luat si eu acel cd si va pot spune ca sunt lucruri deja stiute de catre o persoana care are diabet si s-a interesat de boala sa, dar va pot spune ca am vazut un filmulet in care citeva persoane s-au vindecat de diabet.Acest tratament nu poate fi aplicat si la copii deoarece se bazeaza pe o dieta fara multi carbohidrati, foarte multa vointa si o perioada de vreo luna de zile in acel loc
Am luat si eu acel cd si va pot spune ca sunt lucruri deja stiute de catre o persoana care are diabet si s-a interesat de boala sa, dar va pot spune ca am vazut un filmulet in care citeva persoane s-au vindecat de diabet.Acest tratament nu poate fi aplicat si la copii deoarece se bazeaza pe o dieta fara multi carbohidrati, foarte multa vointa si o perioada de vreo luna de zile in acel loc
Anumiti analfabeti au adunat anumite materiale despre diabet l-au pus intr-un material jalnic redactat cu cuvinte stalcite si promit invingerea acestei afectiuni. Foarte grav in materialul prezentat pentru cei care l-au comandat se fac grave confuzii intre: hipoglicemie si hiperglicemie in mai multe cazuri. Diabeticii cu vechime a bolii vor sesiza aceste anomalii la prima citire NU COMANDATI PRODUSUL NU VA E DE FOLOS VA VA PAREA RAU DE BANI
Cu regret, dar nu observ decat o critica care nu are finalitate. Daca ati luat teapa, asa cum spuneti, de ce nu incercati sa scanati aceasta "carte" si s-o postati online; s-o vada oricine cine este interesat. Nu este deloc complicat.
Numai asa puteti frana aceste tendinte de imbogatire rapida si facila a unor impostori pe care, intamplator, ii numim oameni. Si nu departe de ei mai sunt si altii, mai stilati, care urmaresc acelasi lucru, prevalandu-se de titlul de comerciant (nu e gresit nici om de afaceri!).
Numai asa puteti frana aceste tendinte de imbogatire rapida si facila a unor impostori pe care, intamplator, ii numim oameni. Si nu departe de ei mai sunt si altii, mai stilati, care urmaresc acelasi lucru, prevalandu-se de titlul de comerciant (nu e gresit nici om de afaceri!).
si eu am luat aceasta teapa dar nu e teapa deloc sa faci permanent si un tratament naturist
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2diabet si candida
- 1de ce in diabet recent facut variatiile de glicemie sunt mari de la hipo la hiper?
- 7in timp valorile glicemiei se vor stabiliza si ce inseamna acest diabet dezechilibrat?
- 3pre sau diabet?
- 14Crizere diabet doresc inscriere transplant de pancreas
- 14Despre diabet
- 5diabet si sarcina
- 5exista zahar pentru diabetici?
- 0Stil de viata diabet 1 si 2 !!!
- 1impotenta diabetica
- 6diabet de tip II... transpir foarte rau. O fi de la tratament?
- 3diabetul se pote vindeca?
- 2diabetul este boala
- 8Durere in gat, raguseala + diabet 2
- 1riscul de aparitie a diabetului este mai favorizat atunci cand esti supraponderal?
- 2fumatul la diabetici
- 1glicemie mare dimineata
- 0Studiu'Luarea deciziei in dieta pentru diabet'
- 3Diabet
- 2Diabet Tip 1, dureri ciudate, stari si mai ciudate (sistem digestiv, gat, incheieturi)
Mai multe informații despre: diabetul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Diabet insipid
- Diabetul gestational
- Diabetul zaharat
- Cetoacidoza diabetica
- Picior diabetic
- Retinopatia diabetica
- Fenomenul Somogyi
- Ulcerele diabetice (mal perforant plantar)
- Boala buloasa a diabetului
- Diabetul in sarcina
- Sfaturi pentru persoanele cu diabet
- Regim diabet
- Indulcitorii artificiali - o alternativa sigura pentru zahar?
- Diabet zaharat
- Noile clasificări ale diabetului zaharat 2018 (5 tipuri)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: