invatatul si nebunia?

buna.am si eu o intrebare?invatatul poate provoca boli mentale? ma chinuie intrebarea asta in ultima perioada si chiar am nevoie de un raspuns care sa ma lamureasca.multumesc!
3 comentarii
0
27-07-2009, ora 00:38
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa

Depinde ce fel de invatat. Invatatul in cantitati "industriale", adica tocitul sau invatatul mecanic (papagalic) poate sa determine in timp tulburari mintale de la cele minore, pana la cele moderate. In cazul in care in familie exista si cazuri de persoane care sufera de boli mintale, persoana care invata excesiv de mult si nu-si acorda si timp pt a recreare, este si mai predispusa spre a dezvolta astfel de tulburari.
Insa, invatatul cu moderatia si mai ales memoratul complex, adica prin intermediul logicii, memoriei vizuale si a altor tehnici, nu creeaza astfel de probleme!
Numai Bine si multa sanatate;)
P.S. Presupun ca trebuie sa inveti mult pt un examen important din toamna si de aceea ai intrebat, nu?
Insa, invatatul cu moderatia si mai ales memoratul complex, adica prin intermediul logicii, memoriei vizuale si a altor tehnici, nu creeaza astfel de probleme!
Numai Bine si multa sanatate;)
P.S. Presupun ca trebuie sa inveti mult pt un examen important din toamna si de aceea ai intrebat, nu?

da...se apropie un examen pentru mine si chiar trebuie sa invat mult.mersi mult pentru raspuns!
0
27-07-2009, ora 16:38
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa

Invata logic, cu pauze, si ai incredere in tine si Dumnezeu te va ajuta sa iei examenul, vei vedea!
Spor la invatat!
P.S. Iti recomand MENTAT pt potentarea memoriei si a asimilarii informatiilor noi. 2 cps de doua ori pe zi (dimineata si seara dupa masa).
Spor la invatat!
P.S. Iti recomand MENTAT pt potentarea memoriei si a asimilarii informatiilor noi. 2 cps de doua ori pe zi (dimineata si seara dupa masa).

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: invatarea tipuri de invatare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: