introducerea hranei solide la sugari

03-03-2009
istrateirinacristina
Nu este medic/terapeut
istrateirinacristina
am un bb de 4 luni si 2 saptamani pediatra mi-a recomandat ca de la varsta de 3 luni sa incep cu legume fierte pasate iar de la 3 luni jumate sa incep cu mar si biscuiti.totusi in cele mai multe articole despre sugari am citit ca se recomanda introducerea hranei solide la sugar incepand cu varsta de 6 luni in cazul in care este alaptat la san.am am mai discutat cu mamici si lor pediatrii le-au recomandat sa inceapa cu mancarea de la 3-4 luni.fetita mea creste bine, ia in greutate sui eu personal consider ca nu ar trebui sa ii dau mancare deocamdata dar totusi as vrea sa aud si alte pareri.
1 comentarii
0
04-03-2009, ora 00:03
emy79
Nu este medic/terapeut
emy79
eu am incercat la 5luni cu supita si iaurt si nu i-a priit.a vomitat, asa ca nu am mai insistat decat dupa 6 luni, deoarece o alaptam la san, lua foarte bine in greutate si se satura.i-am dat san pana la un an si 9luni si nu regret nimic din contra recomand tuturor mamicilor ptr ca am o fetita sanatoasa tun ceea ce va doresc tuturor.asa ca rabdare, deoarece va avea timp si de legume si atentie v-a accepta mai greu deoarece este obisnuit[a] cu gustul laptelui matern care este dulce, dar v-a bine.sa va bucurati de ei.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul