Intrebare!

16-01-2007
adela_stfey
Nu este medic/terapeut
adela_stfey
In primul rand vreau sa va urez la multi ani in noul an.
Am un baiat de 13 ani, care in 20 august 2001 a fost operat cu ocluzie intestinala prin brida si vrea cu tot dinadinsul sa joace fotbal si sa devina un mare fotbalist. Mie una imi este frica sa-l las la fotbal din cauza operatiei, a efortului pe care trebuie sa-l depuna jucand fotbal. este un sport unde se depune mult efort si se alearga foarte mult. Vreau sa stiu daca poate juca fotbal fara sa aiba probleme cu sanatatea si mai ales sa nu ii afecteze operatia. Va rog din tot sufletul sa-mi raspundeti la intrebare ca deja nu mai stiu e sa fac. Va multumesc pentru ajutor.
1 comentarii
0
16-02-2007, ora 00:00
DrCosmin
Nu este medic/terapeut
DrCosmin
Recuperarea integritatii peretelui abdominal la varsta lui se face mult mai bine decat la un adult. Astfel organismul sau se poate adapta unui efort fizic impus de sportul de performanta.Efortul trebuie facut progresiv si sub evaluare medicala sistematica.O problema este existenta bridelor in antecedente si riscul recidivarii.Sub supravegherea unui medic ar merita sansa sa faca acest sport.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul