Întrebare! Depresie anxioasa postpartum
Buna, am 21 de ani, proaspăt mămica. Încă din timpul sarcinii m am confruntat cu stări de panica, stări de anxietate, dar ma puteam controla singura. După ce am născut, s a schimbat treaba deoarece am suferit probabil un șoc pe masa de operație din cauza fricii am fost intubata, etc. De atunci s au amplificat stările de frica, frica de moarte, frica de nu a înnebuni, mi e tare frica sa nu ajung intr un stadiu grav, adică sa fac vreun gest necugetat. In capul meu sunt doar gânduri negre, plus ca atunci când vreau sa dorm si închid ochii îmi apar tot felul de gânduri cu persoanele apropiate, diferite lucruri.
Am fost la Psihiatru care m a diagnosticat cu DEPRESIE ANXIOASA POSTPARTUM, mi a dat Anxiar, Serlift si Eglonyl.
As vrea sa știu dacă mai sunt persoane cu aceeași situație si tratament ca al meu?! In cât timp va da rezultate?
A reușit cineva sa
Am fost la Psihiatru care m a diagnosticat cu DEPRESIE ANXIOASA POSTPARTUM, mi a dat Anxiar, Serlift si Eglonyl.
As vrea sa știu dacă mai sunt persoane cu aceeași situație si tratament ca al meu?! In cât timp va da rezultate?
A reușit cineva sa
3 comentarii
Buna. Intr-o luna. Dar nu aveti voie sa alaptati cu medicatia...
Va recomand ca, in afara de tratament, sa mergeti la psihoterapie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12se poate trata sau -ignora- starea de anxietate in periada de sarcina?
- 11Anxietate si atacuri de panica in sarcina
- 7ESCITALOPRAM in timpul sarcinii
- 11Gravidele care suferă de anxietate nasc copii depresivi
- 10rugaciune-furnicaturi-energie-nu inteleg
- 0anxietate (diagnostic tratat psihiatric) in sarcina - cu ce se poate inlocui asentra
- 2Stari de rau pe fond nervos
- 0Anxietatea in sarcina
- 1Poate ma ajutați sa îmi dau seama ce problema am...
Mai multe informații despre: anxietatea si sarcina anxietatea la femei depresia postpartum
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: