Întrebare! Depresie anxioasa postpartum

07-05-2022
Teeru1234
Nu este medic/terapeut
Teeru1234
Buna, am 21 de ani, proaspăt mămica. Încă din timpul sarcinii m am confruntat cu stări de panica, stări de anxietate, dar ma puteam controla singura. După ce am născut, s a schimbat treaba deoarece am suferit probabil un șoc pe masa de operație din cauza fricii am fost intubata, etc. De atunci s au amplificat stările de frica, frica de moarte, frica de nu a înnebuni, mi e tare frica sa nu ajung intr un stadiu grav, adică sa fac vreun gest necugetat. In capul meu sunt doar gânduri negre, plus ca atunci când vreau sa dorm si închid ochii îmi apar tot felul de gânduri cu persoanele apropiate, diferite lucruri.
Am fost la Psihiatru care m a diagnosticat cu DEPRESIE ANXIOASA POSTPARTUM, mi a dat Anxiar, Serlift si Eglonyl.
As vrea sa știu dacă mai sunt persoane cu aceeași situație si tratament ca al meu?! In cât timp va da rezultate?
A reușit cineva sa
3 comentarii
0
08-05-2022, ora 10:49
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna. Intr-o luna. Dar nu aveti voie sa alaptati cu medicatia...
0
08-05-2022, ora 11:56
Teeru1234
Nu este medic/terapeut
Teeru1234
Am renunțat la alăptare!
0
08-05-2022, ora 19:34
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Va recomand ca, in afara de tratament, sa mergeti la psihoterapie
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul