Intrebare dinte cazut
În urma cu 6 luni am avut o problema la unul din dintii de jos de pe mijloc mi-am înțepat gingia cu o coajă de sămânță.nu am dat importantă si gingia mi sa retras foarte mult.dintele ă început să se miște foarte tare si drept urmare a inceput sa ma si doară. Am tot încercat să îl tratez in sensul ca m-am spălat bine si corect pe dinti am dat cu gel anti sceptic dar in aceasta dimineata de durere am început să-l mișc pana ă cazut.dintele este normal nu e rupt.va rog sa imi spuneti cum pot trata locul de unde a iesit. Nu am posibilitatea sa ajung la un cabinet medical in urmatoarea luna. Ce pot face ? Ca probabil trebuie sa fac ceva sa închidă gaura care a fost lăsată acolo pt a nu intra resturi de mâncare si altele. Multumesc
2 comentarii
Buna dimineata,
Daca va referiti la alveola ramasa goala in urma extractiei, nu aveti ce face, se va inchide singura cam intr-o saptamana.
In privinta spatiului gol dintre dinti pentru aceasta va trebui sa mergeti la medic.
Daca va referiti la alveola ramasa goala in urma extractiei, nu aveti ce face, se va inchide singura cam intr-o saptamana.
In privinta spatiului gol dintre dinti pentru aceasta va trebui sa mergeti la medic.
După o extracție dentara locul se vindeca de la sine. Problema este cum de a ajuns dintele dumneavoastră sa iasa singur??? Ar trebui sa faceți o radiografie de control sa vedeți situația și celorlalți dinti iar Ideal este sa ajungeți la medic, cât mai curând posibil și sa aveți grija pana atunci sa nu rămână alimente acolo.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6la 22 ani mi-a cazut un canin. sa fac implant?
- 2cadere de masea
- 9mi-au cazut dinti din partea de sus in cativa ani
- 1La 2 ani i-au cazut incisivii
- 10Spatiu intre dintii din fata
- 1cazut dinti la copil 2 ani in urma unei lovituri
- 5Schimbarea dintilor
Mai multe informații despre: caderea dintilor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: