Interpretare Rmn genunchi stang
Buna ziua,
Am primit multiple interpretari de la mai mulți medici de la accident si pana acum (am pivotot pe piciorul stang si am cazut pe spate-piciorul, am avut pe rand edem mare, apoi a devenit vanat pe laterala, in interior) si acum, la 3 săptămâni distanta este imobilizat cu atela gipsata. Interpretarea de la RMN este cea de mai jos, puteți sa ma ajutați sa o interpretez?
Patela alta, aspect de contuzie osoasa la nivelul condilului femural lateral, a polului infero-medial patelar si in regiunea postero-interna a condilului
tibial medial, cu fisura subcondrala in periferia CFL.
Leziune gradul II retinacul patelar medial si gradul I LCM, leziune degenerativa MM, hidartroza in cantitate mica.
Multumesc!
Am primit multiple interpretari de la mai mulți medici de la accident si pana acum (am pivotot pe piciorul stang si am cazut pe spate-piciorul, am avut pe rand edem mare, apoi a devenit vanat pe laterala, in interior) si acum, la 3 săptămâni distanta este imobilizat cu atela gipsata. Interpretarea de la RMN este cea de mai jos, puteți sa ma ajutați sa o interpretez?
Patela alta, aspect de contuzie osoasa la nivelul condilului femural lateral, a polului infero-medial patelar si in regiunea postero-interna a condilului
tibial medial, cu fisura subcondrala in periferia CFL.
Leziune gradul II retinacul patelar medial si gradul I LCM, leziune degenerativa MM, hidartroza in cantitate mica.
Multumesc!
1 comentarii
Buna ziua,
Nu poate fi "interpretata" interpretarea.
In diagnosticul acestor leziuni conteaza 99% examinarea clinica si 1% studierea imaginilor propriu-zise.
Cat timp nu avem absolut nici o informatie din cele necesare, un raspuns este absolut imposibil de elaborat.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Nu poate fi "interpretata" interpretarea.
In diagnosticul acestor leziuni conteaza 99% examinarea clinica si 1% studierea imaginilor propriu-zise.
Cat timp nu avem absolut nici o informatie din cele necesare, un raspuns este absolut imposibil de elaborat.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5RMN genunchi
- 1rmn genunchi copil
- 4rezultata RMN genunchi
- 4rmn la genunchi
- 1ortopedie-traumatologie
- 1Rezultatul Rmn-ului.
- 3RMN GENUNCHI
- 1Leziune sau ruptura de menisc?
- 1Intrebare rmn la ambii genunchi
- 0Interpretare RMN genunchi
- 1Leziune gradul II corn posterior menisc extern
- 3Condropatie grad IV, leziune degenerativă grad III
- 1Interpretare RMN genunchi
- 1Ruptura de menisc
- 3Examinare RMN Genunchi
- 1Operatie menisc
- 2Fractura de platou tibial cu ruptura partiala de LIA - Este sau nu necesara operatie ?
- 1RMN genunchi unilateral nativ
- 1Leziune minima grad 1 corn posterior al menisc intern
Mai multe informații despre: RMN genunchi