Interpretare Rmn genunchi stang
Buna ziua,
Am primit multiple interpretari de la mai mulți medici de la accident si pana acum (am pivotot pe piciorul stang si am cazut pe spate-piciorul, am avut pe rand edem mare, apoi a devenit vanat pe laterala, in interior) si acum, la 3 săptămâni distanta este imobilizat cu atela gipsata. Interpretarea de la RMN este cea de mai jos, puteți sa ma ajutați sa o interpretez?
Patela alta, aspect de contuzie osoasa la nivelul condilului femural lateral, a polului infero-medial patelar si in regiunea postero-interna a condilului
tibial medial, cu fisura subcondrala in periferia CFL.
Leziune gradul II retinacul patelar medial si gradul I LCM, leziune degenerativa MM, hidartroza in cantitate mica.
Multumesc!
Am primit multiple interpretari de la mai mulți medici de la accident si pana acum (am pivotot pe piciorul stang si am cazut pe spate-piciorul, am avut pe rand edem mare, apoi a devenit vanat pe laterala, in interior) si acum, la 3 săptămâni distanta este imobilizat cu atela gipsata. Interpretarea de la RMN este cea de mai jos, puteți sa ma ajutați sa o interpretez?
Patela alta, aspect de contuzie osoasa la nivelul condilului femural lateral, a polului infero-medial patelar si in regiunea postero-interna a condilului
tibial medial, cu fisura subcondrala in periferia CFL.
Leziune gradul II retinacul patelar medial si gradul I LCM, leziune degenerativa MM, hidartroza in cantitate mica.
Multumesc!
1 comentarii
Buna ziua,
Nu poate fi "interpretata" interpretarea.
In diagnosticul acestor leziuni conteaza 99% examinarea clinica si 1% studierea imaginilor propriu-zise.
Cat timp nu avem absolut nici o informatie din cele necesare, un raspuns este absolut imposibil de elaborat.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Nu poate fi "interpretata" interpretarea.
In diagnosticul acestor leziuni conteaza 99% examinarea clinica si 1% studierea imaginilor propriu-zise.
Cat timp nu avem absolut nici o informatie din cele necesare, un raspuns este absolut imposibil de elaborat.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Lichid la genunchi infectat
- 4leziune ligament incrucisat tendinita rotuliana..
- 4rezultata RMN genunchi
- 5Interpretare RMN genunchi
- 7Traumatism genunchi; am facut fizioterapie, gimnastica medicala si simt inca dureri
- 7este necesara interventia chirurgicala, artroscospie sau recuperare medicala?
- 0RMN genunchi cu ligamentoplastie LIA rog interpretare
- 4RMN genunchi stang
- 1ortopedie-traumatologie
- 4IRM genunchi drept
- 0Dureri de genunchi
- 2RMN genunchi
- 3Probleme genunchi - RMN ul nu arata nimic
- 1Rezultat RMN genunchi, sportiv 12 ani. Rog interpretare!
- 1Ruptura de menisc
- 1Grav sau ft grav
- 1Raport examinare RMN genunchi: Ruptura Crues lll ME; Leziune Crues lla MI; condropatie focala grad l
- 2RMN genunchi - post accident schi
Mai multe informații despre: RMN genunchi