Interpretare Rmn genunchi stang

Buna ziua,
Am primit multiple interpretari de la mai mulți medici de la accident si pana acum (am pivotot pe piciorul stang si am cazut pe spate-piciorul, am avut pe rand edem mare, apoi a devenit vanat pe laterala, in interior) si acum, la 3 săptămâni distanta este imobilizat cu atela gipsata. Interpretarea de la RMN este cea de mai jos, puteți sa ma ajutați sa o interpretez?
Patela alta, aspect de contuzie osoasa la nivelul condilului femural lateral, a polului infero-medial patelar si in regiunea postero-interna a condilului
tibial medial, cu fisura subcondrala in periferia CFL.
Leziune gradul II retinacul patelar medial si gradul I LCM, leziune degenerativa MM, hidartroza in cantitate mica.
Multumesc!
Am primit multiple interpretari de la mai mulți medici de la accident si pana acum (am pivotot pe piciorul stang si am cazut pe spate-piciorul, am avut pe rand edem mare, apoi a devenit vanat pe laterala, in interior) si acum, la 3 săptămâni distanta este imobilizat cu atela gipsata. Interpretarea de la RMN este cea de mai jos, puteți sa ma ajutați sa o interpretez?
Patela alta, aspect de contuzie osoasa la nivelul condilului femural lateral, a polului infero-medial patelar si in regiunea postero-interna a condilului
tibial medial, cu fisura subcondrala in periferia CFL.
Leziune gradul II retinacul patelar medial si gradul I LCM, leziune degenerativa MM, hidartroza in cantitate mica.
Multumesc!
1 comentarii

Buna ziua,
Nu poate fi "interpretata" interpretarea.
In diagnosticul acestor leziuni conteaza 99% examinarea clinica si 1% studierea imaginilor propriu-zise.
Cat timp nu avem absolut nici o informatie din cele necesare, un raspuns este absolut imposibil de elaborat.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Nu poate fi "interpretata" interpretarea.
In diagnosticul acestor leziuni conteaza 99% examinarea clinica si 1% studierea imaginilor propriu-zise.
Cat timp nu avem absolut nici o informatie din cele necesare, un raspuns este absolut imposibil de elaborat.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Leziune genunchi drept cu intindere ligament incrucisat anterior
- 5Ingustarea spatiului articular
- 5Rezultat RMI la genunchi
- 1Interpretare RMN genunchi
- 4citire RMN genunchi
- 5RMN genunchi
- 0interpretare RMN
- 1rezultat rm genunchi
- 2IRM Genunchi stang
- 0Ruptura varf CPMI
- 1Leziune sau ruptura de menisc?
- 7Interpretare RMN genunchi
- 0Interpretare rmn - entorsa genunchi
- 1Rezultat RMN genunchi
- 1Ajutati-ma si pe mine cu un sfat - Ruptura partiala fibrelor LIA.
- 3Durere genunchi drept
- 3Examinare RMN Genunchi
- 0Lichid intra si periarticular genunchi, trebuie rezolvat repede
Mai multe informații despre: RMN genunchi