inscriere la medic de familie a unui cetatean strain

16-09-2015
crisabbys
Nu este medic/terapeut
crisabbys
Ce presupune inscrierea la medicul de familie a unui cetatean strain? de ce acte are nevoie pentru a putea fi luat in evidenta de catre un medic din Romania?
5 comentarii
0
17-09-2015, ora 17:10
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Trebuie sa ii faceti contract la Casa de Asigurari de Sanatate unde are rezidenta sau domiciliul.
Chiar va rog sa postati aici cum au decurs lucrurile. Si eu va trebui sa ii fac sotului meu.
1
02-08-2018, ora 19:35
elimar
Nu este medic/terapeut
elimar
Raspunsul aici: http://www.cnas.ro/casgr/page/ce-trebuie-sa-faca-un-cetatean-strain.html
0
02-08-2018, ora 22:06
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Multumesc mult!
0
28-08-2018, ora 01:25
elimar
Nu este medic/terapeut
elimar
Soțul meu e cetățean englez și pentru că am declarat în Anglia faptul că ne mutăm definitiv în România și am dat și o adresa, cei de acolo ne-au trimis formularul S1 cu care ne-am prezentat la casa de asigurări. Nu trebuie tradus. Cei de acolo știu despre acest formular. E ca un contract Romania-Anglia în care Anglia se angajează sa plătească anumite costuri medicale. Cei de la casa de asigurări i-au dat soțului meu un document pe care trebuie sa îl prezinte ori de câte ori va trebui sa meargă la doctor sau la farmacie. Întrebă de formularul S1 din țara de proveniență a persoanei care s-a mutat în România
0
28-08-2018, ora 01:32
elimar
Nu este medic/terapeut
elimar
A și încă ceva, Ca sa te duci la casa de asigurări trebuie acea persoana sa fie luata în evidenta unui medic de familie. Doctorița mea de familie a refuzat sa il ia pe soțul meu in evidență pe motiv ca nu știe ce sa facă, ca e dificil si alte rahaturi. Când m-am dus la casa de asigurări am fost întrebată dacă soțul meu e luat in evidenta vreunui medic de familie, i-am spus tipei de acolo ce se întâmplă, cum ca medicul meu nu vrea, asa ca tipa de acolo (având nr-le de tel ale tuturor medicilor de familie din Galați) a sunat-o pe pe doctorița cu pricina și ia spus ca nu are nici un motiv sa nu îl ia în evidentă pe soțul meu și a convinso(obligato) sa o facă.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.