Injectii, riduri in Constanţa
Buna seara tuturor!
As dori sa-i fac mamei mele un cadou de Crăciun ce consta într-un tratament injectabil (cel mai bun) pentru umplerea ridurilor. Sincer va spun ca nu m-am interesat de toate metodele aplicate si de aceea va rog sa-mi spuneti tot ceea ce ar trebui sa ştiu despre acestea. Deasemenea as vrea sa ştiu cabinete specializate pe care mi le recomandati in Constanţa.
Va multumesc!
O seara plăcută tuturor!
As dori sa-i fac mamei mele un cadou de Crăciun ce consta într-un tratament injectabil (cel mai bun) pentru umplerea ridurilor. Sincer va spun ca nu m-am interesat de toate metodele aplicate si de aceea va rog sa-mi spuneti tot ceea ce ar trebui sa ştiu despre acestea. Deasemenea as vrea sa ştiu cabinete specializate pe care mi le recomandati in Constanţa.
Va multumesc!
O seara plăcută tuturor!
2 comentarii
As vrea sa transmit un mesaj tuturor doamnelor si domnisoarelor care se confrunta cu aceasta problema extrem de importanta a ridurilor si care cauta solutii pentru aceasta. O metoda foarte buna si cu rezultate remarcabile este mezoterapia cu produse homeopate.Aceasta tehnica se combina cu autohemoterapia. Produsele homeopate folosite in tratarea ridurilor au un efect regenerativ foarte bun, nu au contraindicatii si nu au efecte secundare. Doamnele si domnisoarele care doresc sa afle mai multe informatii despre aceasta metoda pot consulta materialele de specialitate.
Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
Pentru tratamentul ridurilor de expresie din jumatatea superioara a fetei (frunte, zona ochilor sau zona dintre sprancene) recomand injectarea cu toxina botulinica (botox). Aceasta netezeste ridurile si ofera chipului un aspect mai tanar.
Pentru jumatatea medie si inferioara a fetei injectiile cu acid hialuronic refac volumul piedut din zona obrajilor sau a santurilor nazogeniene (formate intre nas si buze).
Pentru jumatatea medie si inferioara a fetei injectiile cu acid hialuronic refac volumul piedut din zona obrajilor sau a santurilor nazogeniene (formate intre nas si buze).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ajutor-riduri la 24 ani
- 4Santuri pe frunte
- 5crema pentru ochi si riduri
- 28ridurile de la ochiul drept sunt destul de vizibile (par de vreo 40 ani)
- 6riduri la 22 ani?
- 3crema nivea pt ochi
- 5Crema antirid va rog fetelor sau dl doctori
- 6ochii umflati si cu riduri
- 6riduri la 24 ani
- 3riduri la 18 ani (baiat)
- 8cearcane si riduri sub ochi
- 1Vitamina C - o armă eficientă împotriva ridurilor
- 7Ten foarte imbatranit la 22 ani
- 11Vreau sa-mi fac injectii cu acid hialuronic
- 0Ajutor ! Riduri la 24 ani
- 3Riduri fine in jurul ochilor