ingrosarea sangelui

26-10-2007
jiulia
Nu este medic/terapeut
jiulia
asa vrea sa stiu care sunt cauzele ingrosarii sangelui, daca reprezinta un pericol...
3 comentarii
0
26-10-2007, ora 00:00
ileana_cons
Nu este medic/terapeut
ileana_cons
Formulare dv este foarte vaga, si dupa parerea mea nu puteti primi un raspuns informat doar din aceasta intrebare. Cind spuneti "ingrosarea singelui" va referiti la faptul ca la analize unele dintre elementele singelui au iesit crescute? Daca da, care? Mai dati citeva informatii ca sa vi se poata raspunde...
Dr. Ileana COnstantin
Medic rezident psihiatru
0
26-10-2007, ora 00:00
jiulia
Nu este medic/terapeut
jiulia
Am formulat astfel deoareca inca nu mi-am putut face analizele la sange deorece nu s-a putut lua sange pt ca sangele era prea gros, asta mi s-a spus de fiecare data sa mai astept. Cat trebuie sa mai astept sa mi se ia sange?Sau ce trebuie sa fac pentru a putea face analizele la sange pt ca unde merg nu-mi pot lua sange.
0
10-04-2011, ora 16:34
mihaela_0718
Nu este medic/terapeut
mihaela_0718
Buna ziua ma numesc Mihaela si am 19 ani, as vrea sa stiu de ce am sangele gros, am fost la doctor dar nu am nimic.iar un doctor mi-a spus ca este bine sa donez sange, as vrea sa stiu ce ma sfatuiti sa fac Multumesc...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici