inflamarea gingiei in urma extractiei dentare

29-12-2008
ryhanna
Nu este medic/terapeut
ryhanna
In urma cu 20 zile mi-a fost extras un premolar l, extractia a durat cca.15-20min, d-nul doct.a folosit putin freza pentru ajutor deoarece acest premolar era doar la baza gingiei fiind spart, la sfarsit mi-a aratat ca avea 2 radacini.Sangerarea s-a oprit repede dar durerea( suportabila) a persisitat 14 zile locul extractiei nu s-a inchis si a 16 zi s-a inflamat deasupra.Nu este dureros dar nu cred ca este normal sa se inflameze gingia, cand ea ar trebui sa se vindece.Premolarul de langa este foarte putin dureros la lovire.Va rog daca puteti sa-mi spuneti ce trebuie sa fac, nu m-i s-a recomandat nici un antibiotic dupa extractie din contra a spus ca nu e nevoie, plus de asta mai este si vacanta.pana dupa sarbatori. Va multumesc.
2 comentarii
0
30-12-2008, ora 13:42
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
Curatati f bine zona respectiva prin periaj. Ar fi indicata si o apa de gura..corsodyl...o da ta pe zi...dar nu mai mult de 3 saptamani.
0
30-12-2008, ora 21:00
ryhanna
Nu este medic/terapeut
ryhanna
Multumesc pentru raspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul