Infertilitate masculina

23-01-2019
Mariusdoroftei
Nu este medic/terapeut
Mariusdoroftei
Rezultatul de spermograma arata ca nu produc spermatozoizi.Vreau sa stiu ce solutii am, la ce clinica trebuie sa ma duc si care sunt cauzele In mod general vorbind.As dori sa imi spuneti clinicile din iasi sau suceava, adrese si sau numar de contact pt programare.Multumesc anticipat
2 comentarii
0
29-01-2019, ora 15:42
Sor2020
Nu este medic/terapeut
Sor2020
Și eu sunt interesat de soluții, am aceeași problema. Acum 3 luni am fost la un medic și mi a recomandat injecții cu ovitrelle și fertilovit. Nu am prea mari speranțe, fiindcă mi am făcut analizele pe FSH care indică o valoare mare, respectiv că nu produc ce trebuie, adică gigei...
Poate ne spune cineva daca a făcut tratament cu Clomifen ptr stimularea spermatogenezei.
0
17-10-2022, ora 21:23
John 55
Nu este medic/terapeut
John 55
Buna seara, ați reușit sa faceți copii?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: