infectie urinara ?
am o problema medicala si sper ca ma puteti ajuta. De o saptamana am febra cam 37.7, a ajuns uneori la 38 der nu mai mult. Tot de atunci am o durere a canalului urinar. Am luat de 2 zile norfloxacin, si nimic, nicio imbunatatire. azi am urinat cu sange sau cred ca erau cheaguri mai albe nici decum rosu inchis, ma gandesc sa nu fie puroi. urina are culoare normala si nu miroase urat. de asemenea a aparut si o mancarime mai nou. Am fost la doctor si dupa examenul urinar au zis ca am proteine in urina cam multe. destul de confuz totusi.
Multumesc pentru ajutor M
Multumesc pentru ajutor M
1 comentarii
Pentru a face un tratament corect al infectiei urinare trebuie sa faceti urocultura cu antibiograma care va indica antibioticul potrivit. De asemenea, o ecografie renala (poate fi vorba de un calcul renal care s-a eliminat) si analize la sange pentru a vedea daca este o simpla infectie urinara sau o afectiune renala glomerulara (insotita de sange si proteine in urina): hemoleucograma, formula leucocitara, VSH, fibrinogen, proteine totale, lipide totale, electroforeza proteinelor, uree, creatinina, ASLO. De asemenea, masurati tensiunea arteriala. Multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Frenoplastie laser adult
- 2Inflamare testicului
- 0Probleme cu erecția și cu prostata
- 0Pietre pe tractul testicolui drept
- 0Papule perlate la 39 de ani
- 0Imi apare o vena pe testicul și am observat în susul testiculului ceva ca o pietricică
- 0După o lovitura în testicul pot face varicocel?
- 0Cum se manifesta epididimita la copii (după o lovitura)?
- 0Pot face varicocel din cauza unei lovituri?
- 1Vena care se umfla pe testicul când stau in picioare produsa de o lovitură.