Inca ma deranjeaza in zona ficatului - steatoza hepatica moderata
Buna Ziua!Acum vreo doua lunii jumate am fost diagnosticat cu steatoza hepatica moderata.Mi sa spus sa tin regim cu legume fierte (la care asta si fac) nu mananc grasimi, dulciuri doar legume fierte si crude., fructe si iaurt + ca mi am cumparat si haltera si pentru a mai slabi burta nu e chiar mare se vede doar daca dau tricoul jos mai fac si exercitii genoflexiuni si cate 200 pe zi, abdomene flotari, si exercitii ce am mai vazut pe net.Problema ca ma doar destul de tare in zona ficatului cu un fel de slabiciune in zona aceea si cand fac exercitile si chiar daca nu le fac, mai beau si ceaiuri anghinare amurariu si papadie.Durerea tot nu trece orice as face, nu e permanenta dar cand doare imi vine sa stau doar in pat.Ar putea fii si altceva mai grav.?!
6 comentarii
Buna.
1. Faceti ecografie abdominala si mergeti la gastroenterolog.
2. Daca steatoza e incipienta, se vindeca cu Glutation GNC 500 mg., cura de 3 luni cu o luna, doua pauza. Asteptati promotia de 20 % reducere. E scump dar cutia are 60 de pastile. Dupa o cura, doua, refaceti analizele sa vedeti daca s-a vindecat steatoza.
3. Fara alcool.
Sanatate multa!
1. Faceti ecografie abdominala si mergeti la gastroenterolog.
2. Daca steatoza e incipienta, se vindeca cu Glutation GNC 500 mg., cura de 3 luni cu o luna, doua pauza. Asteptati promotia de 20 % reducere. E scump dar cutia are 60 de pastile. Dupa o cura, doua, refaceti analizele sa vedeti daca s-a vindecat steatoza.
3. Fara alcool.
Sanatate multa!
Buna ziua.
Steatoza hepatica e o afectiune hepatica trenanta. Trebuie tinuta in frau.
Punctul 3 de la clara p sa il respectati si puteti lua un tonifiant hepatic, gen Liv 52 , a la longue.
Steatoza hepatica e o afectiune hepatica trenanta. Trebuie tinuta in frau.
Punctul 3 de la clara p sa il respectati si puteti lua un tonifiant hepatic, gen Liv 52 , a la longue.
am si eu o intrebare. exista un beneficiu de a lua Liv 52 simultan cu silimarina ? sau din contra, poate fi daunator ?
vcc Liv 52 e facut din plante ( naturist ). Strict opinia mea - nu poate fi daunator. Nu sunt de specialitate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7gamma GT hepatosteatoza
- 4diaree prelungita
- 26Probleme cardiace sau altceva?
- 2Steatoza hepatica
- 5senzatia de ameteala continua si cateodata panica
- 0Am 2 ecografii diferite pentru ficat
- 1Boala hepatica - sfat
- 1steatoza hepatica
- 7Interpretare ecografie ficat
- 5Nodul ficat
- 0Probleme cu ficatul si bila lenesa
- 5Am ficat gras, steatoza hepatica, trigliceride mari, menopauza
- 14Ecografie parti moi, latero-cervicala, glande salivare
- 1Pastilele psihiatrice afectează ficatul?Am ceva grav la ficat?
- 10E ceva grav
Mai multe informații despre: Ficatul gras Steatoza hepatica durerea de ficat ficatul gras non-alcoolic steatoza hepatica non-alcoolica (NAFLD)
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: