in prima luna de sarcina apare vreun simptom al sarcinii ? | Forumul Medical ROmedic

in prima luna de sarcina apare vreun simptom al sarcinii ?

19-08-2011
adrianrus
Nu este medic/terapeut
adrianrus
Deci in prima luna de sarcina apare vreun simptom al sarcinii ???Pentru ca eu am avut un contact sexual cu partenera acum o luna si in 18 ar fi trebuit sa ii vina menstruatia luna asta insa nu a venit inca.Dar pana acum nu a aparut nici o schimbare deci ar putea fi vorba de o sarcina sau o fi doar o dereglare hormonala datorata dezvirginarii ??
4 comentarii
0
20-08-2011, ora 13:43
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Unele femei nu au simptome, deloc..asa ca nu te poti baza pe asta..poate sa fie si din cauza dezvirginarii, dereglari hormonale sau chiar sarcina..mai asteptati un pic, daca nu vine sa faca un test de sarcina..
0
21-08-2011, ora 12:50
Baiatu_87
Nu este medic/terapeut
Baiatu_87
Cati ani are fata? Deobicei ii vine regulat?
Ai folosit prez? Daca l-ai folosit, mai mult ca sigur i s-a dereglat putin...daca sunteti speriati, mai bine te duci la o farmacie si ii cumperi un test de sarcina, se face usor si asa o sa va linistiti!
0
21-08-2011, ora 13:19
adrianrus
Nu este medic/terapeut
adrianrus
Va multumesc pentru raspunsuri.Eram pregatiti sa facem un test de sarcina in dimineata asta dar aseara i-a venit.Nu are ciclu regulat a zis ca uneori ii mai intarzie :P
0
21-08-2011, ora 13:33
Baiatu_87
Nu este medic/terapeut
Baiatu_87
F bine! Aveti grija de voi sa nu intrati in "belele"!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sarcina săptămâna 3
  • Sarcina săptămâna 4
  • Sarcina săptămâna 5
  • Sarcina săptămâna 6
  • Simptome de alarma
  • Simptome pe care nu trebuie să le ignori
  • Simptome pe care bărbaÈ›ii nu ar trebui să le ignore
  • Semne de afectare pulmonară - când ar trebui să ne adresăm unui medic pneumolog
  •