implant mamar - recomandari/informatii

330 comentarii 1 2 ..... 10 11
0
03-04-2013, ora 12:52
luiza555
Nu este medic/terapeut
luiza555
Buna!asi dori sa aflu si eu mai multe detalii depre Dr. Marinescu Silviu Adrian.vreau sa ma operez la el si ma intereseaza fetele care au facut'o deja daca sunt multumite!Ms
1
11-04-2013, ora 13:08
eu_diana
Nu este medic/terapeut
eu_diana
LUIZA EU SUNT OPERATA DE EL
0
11-04-2013, ora 21:56
anda4uu
Nu este medic/terapeut
anda4uu
Buna fetelor! Sunt noua pe aici! Am citit tot, si v am admirat sanii... Vreau si eu sa mi iau voucher la dc marinescu... Insa imi e cam teama, imi e frica sa nu am probleme apoi... Voi ce ziceti, sunteti ok? Merita sa mi iau voucherul sau sa merg la o clinica normala?! Faza este k mi se pare ciudat, k este simgurul care are promotii!
0
16-04-2013, ora 01:36
evadalila
Nu este medic/terapeut
evadalila
Buna, mi-am cumparat si eu un voucher la dr Marinescu Silviu am gasit oferta la jumatate de pret si in 4 rate, am achitat o rata, iar pe 05.07.2013 va fi ultima rata si ma voi opera in acea perioada, am emotii f mari, imi doresc f mult sa iasa totul bine.Diana nu stiu cum aveai sanii inainte de operatie, dar acum arata super, felicitari
Te rog sa imi spui ce analize trebuie sa facem si dupa cat timp de la operatie ne vom simti bine fara dureri
0
18-04-2013, ora 09:13
ella11
Nu este medic/terapeut
ella11
Buna, fetelor.
M-am operat si eu acum trei saptamani la alt doctor, nu la domnul Marinescu si mi-am facut un implant mamar.
La sanul stang nu mi s-a inchis incizia de tot si se umezeste pansamentul.
Vroiam sa va intreb, in special pe Alecsandra si Monika, intelegand ca ati avut aceeasi problema...cand mergeati la pansat ce va punea pe incizie?
Pentru ca mie imi tot pune medicul Baneocin unguent si nu stiu daca nu cumva fiind vorba de mediu umed, de aceea nu se mai inchide incizia.

Mutumesc,
0
20-05-2013, ora 14:09
Silvik28
Nu este medic/terapeut
Silvik28
Am 4 ani de când m am operat la domnul Silviu Marinescu si multumesc lui Dumnezeu pana acum nu am
Avut nici o problema si am sânii foarte frumosi...:) va multumesc!!
0
20-07-2013, ora 18:30
evadalila
Nu este medic/terapeut
evadalila
Buna fetelor, sunt f fericita ca m-am operat pe data de 18.07.2013 si totul a decurs bine, ii multumesc din suflet d-lui dr Marinescu, doar 2 zile am avut dureri de la operatie destul de suportabile cu calmante, ma asteptam sa fie mai rau, dar deja ma simt mai bine acum, sanii arata superb si inca nu s-au asezat cum trebuie, mi-a pus C-CML- 435 gr.
0
28-08-2013, ora 10:38
Giulia27
Nu este medic/terapeut
Giulia27
Buna, si-a facut cineva ridicare+ implat la Dl. Dr. Marinescu?
1
01-12-2013, ora 17:34
peTocuri
Nu este medic/terapeut
peTocuri
Buna, sunt recent operata (de 10 zile) in Cluj, la Dr. Ivan (Clinia Artis3). Si vreau sa vi-l recomand cu TOATA increderea. dupa ce am citit cateva comentarii pozitive despre el aici, m-am hotarat si am mers la consultatie. m-am hotarat sa va scriu deoarece nu am mai gasit nimic recent despre el si cu siguranta sunt fete din Cj care au nevoie de o opinie. DA, m-am operat in sfarsit si totul a decurs minunat. Nu am avut nicio problema, nici greata, nici dureri mari, nimic. sunt foarte multumita de dr Ivan si personalul clinicii, care te trateaza regeste. operatia a costat 3000e cu toate analizele incluse (mai putin ecografia).
0
24-01-2014, ora 00:15
Eli_21
Nu este medic/terapeut
Eli_21
Salutare, dragelor.

SI eu intentionez sa ma programez tot la Domnul Dr. Marinescu.

Stiti cumva are este pretul consultatiei?

La voi cat a durat dupa consultatie sa va programeze pentru operatie?

Merci mult,

Eli
0
15-02-2014, ora 23:59
roxanaelena14
Nu este medic/terapeut
roxanaelena14
Buna, eu vreau sa imi fac o liposuctie si un lipofiling pt fese la doctor marinescu...vreau sa imi fac programare...e cineva care a facut aceste interventii la el...???? Multumesc
0
04-05-2014, ora 21:04
simona mihaela
Nu este medic/terapeut
simona mihaela
eli 21 il recomand cu toata increderea pe Silviu Marinescu...eu mi am facut implant mamar am 3 ani...nu aveam sani deloc inainate...purtam marimea a iar acum port c...recuperarea dureaza cam 2 luni...si acum am in buze si acid hialuronic tot la dumnealui mi am pus...este un doctor foarte bun!
0
16-08-2014, ora 15:05
buburuza2011
Nu este medic/terapeut
buburuza2011
Buna fetelor. Am fost plecata o perioada mai lunga.Am 3 ani de la operatie, nu am avut probleme insa sfarcul stang mi-a ramas amortit si ma doare un pic la atingere. o sa ma duc zilele astea la un control. ma gandeam serios sa mi le scot, voi ce parere aveti?
0
02-09-2014, ora 16:31
Helenne
Nu este medic/terapeut
Helenne
Buna fetelor! Sunt noua pe acest site! Intentionez sa-mi fac si eu un implant mamar cat mai repede(la inceputul lunii Oct). Am deja o programare la Dr Stan Constantin. Am auzit ca este un medic foarte bun si Dr Totir. Ce ma sfatuiti? Imi doresc sani rotunzi :D

Va multumesc anticipat! :D
0
13-08-2015, ora 13:36
Andreeaman07
Nu este medic/terapeut
Andreeaman07
Buna, fetelor ! Imi puteti spune si mie daca implantul mamar de 375, rotund profil inalt marca natrelle by allergan este un implant mare ? Avand in vedere ca am 1.60 m si 45 kg.
0
04-11-2015, ora 12:04
Alinuta1985
Nu este medic/terapeut
Alinuta1985
Buna ziua! M-am operat pe data de 29.10 si am o vanataie mare intre sani. Aveti idee in cat timp trece?
0
19-08-2016, ora 12:15
Mocutza2016
Nu este medic/terapeut
Mocutza2016
Buna fetelor s-a operat cineva la dr susanu din Iași?
1
06-04-2017, ora 07:01
krin
Nu este medic/terapeut
krin
Buna! M-am operat de curand la dr Marinescu Silviu. Nu il alegeti! Nu are absolut deloc simt estetic. Nici macar nu mi-a masurat cutia toracica iar implantele au diametrul prea mare pt mine insa volum, nu. Cel mai rau este ca mi-a pus o masura (315) despre care nici macar nu discutasem!! Trebuia 335-360, asa cum vorbisem inainte. Caracterul lui lasa ft mult de dorit. De la prima consultatie a vorbit urat de alti colegi doctori, este superficial, nu are rabdare si tocmai de aceea lucrurile ies cum ies. Nu isi asuma ceea ce face si spune ca eu mint!!! Cand dupa operatie plangeam si eram profund dezamagita( la fel ca si acum), mi a spus " dupa ce ca mi am facut pomana si am luat un pret atat de mic" !! Trageti singure concluziile...
Nu vrea sa ma opereze din nou si nici banii inapoi nu are de gand sa mi-i dea.
Daca aveti intrebari, nu ezitati.
1
11-06-2017, ora 13:01
Irina0806
Nu este medic/terapeut
Irina0806
Buna! Vreau sa va fac cunoscuta experienta mea, deoarece tocmai am fost operata. Eu am avut nevoie de mastopexie si de proteze. Am optat pentru proteze Motiva, rotunde. Doctorii care m-au operat sunt Răzvan Teodoreanu si Khalid Al-falah, ambii medici primari chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva, ajutati de doctor Nico Ferariu. Ii recomand cu drag pentru tot ce au facut pentru mine incepand cu perioada preoperatorie, pentru sfaturi, sustinere, interes si atentie dupa operatie. Nu stiu cati au norocul sa aiba asa medici, dar sa stiti ca asta conteaza enorm. Va doresc sa aveti experiente placute si rezultate minunate!
0
14-06-2017, ora 18:05
Irina0806
Nu este medic/terapeut
Irina0806
Krin, e groaznic ce s-a intamplat! Esti mai bine acum?
0
14-09-2017, ora 15:10
Helen_20
Nu este medic/terapeut
Helen_20
Vreau sa imi pun si eu implanturi mamare la dr. Marinescu. Cat costa?
1
26-11-2017, ora 15:29
Loryl
Nu este medic/terapeut
Loryl
Buna! m am operat la Dr. Marinescu Adrian Silviu in anul 2012. Îl recomand cu toată încrederea. Operația a fost un succes si sânii mei sunt foarte frumoși si naturali, nu am avut nici o problema si totul a decurs normal. sunt foarte fericită dupa 5 ani de la operatie si mulțumită. Ii multumesc din suflet, este un om si un doctor minunat, atent si înțelegător.
0
27-11-2017, ora 10:08
OanaCamelia
Nu este medic/terapeut
OanaCamelia
Loryl intra pe primul forum acolo suntem multe fete operate curand si am vrea mult sa vedem cum arta sanii dupa 5 ani...marimea.
0
27-11-2017, ora 10:10
OanaCamelia
Nu este medic/terapeut
OanaCamelia
Asta e valabil si pt krin hellen irina...pt toate card i ca mai urmaresc aici
0
28-11-2017, ora 18:44
OanaCamelia
Nu este medic/terapeut
OanaCamelia
Pe forum ul de 80 de miii
0
09-01-2018, ora 05:18
Sorina.B
Nu este medic/terapeut
Sorina.B
Care este forumul de 80 de mii? Unde trebeuie sa dau clik?
0
21-04-2018, ora 23:57
Bella92
Nu este medic/terapeut
Bella92
Buna fetelor, s-a operat cineva la doctor Silviu Marinescu in Craiova?sau cineva care sa fie din Craiova?care este forum ul de 80 de mii? Imi puteti trimite si mie link?
0
29-04-2018, ora 02:22
OanaCamelia
Nu este medic/terapeut
OanaCamelia
Si aici in josul pagini scrie...Alte subiecte care v ar putea interesa primul scrie implant silicon sani 85352 apasa acolo!!!!!!
0
28-05-2018, ora 17:16
Bella92
Nu este medic/terapeut
Bella92
Multumesc mult, nu stiam sigur daca este acela sau nu.
0
09-07-2020, ora 01:57
ElyRey93
Nu este medic/terapeut
ElyRey93
Buna fetelor! Ce parare aveți despre dr.Silviu Marinescu, clinica Pogany?
Adaugă un comentariu / răspuns
330 comentarii 1 2 ..... 10 11

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Implanturi mamare - silicon sau ser fiziologic?
  • Implant mamar: moft sau necesitate?
  • Nouă decese legate de o formă de cancer asociată cu implanturile mamare
  • Cum îţi poţi influenţa forma sânilor
  • Modificări ale pielii la nivelul sânilor - cauze posibile
  • Cum afectează suprafețele implanturilor mamare din silicon sistemul imunitar?
  • Riscurile implanturilor mamare
  •