Îmi vine sa vomit când iubitul meu termina în mine.. ce e asta??

19-05-2021
Xzms
Nu este medic/terapeut
Xzms
Bună! Am 24 de ani și împreună cu partenerul meu ne am hotărât sa "lucrăm" la un copil. Pana acum nu am mai experimentat niciodată acest sentiment de " a se termina în mine". Faza e ca din prima secunda mi e îmi vine sa vărs. Rău! De tot! Ultima data, s a întâmplat sa nu poată termina el "de tot" din cauza ca îmi dăduseră lacrimile de rău.

Dacă are cineva vreo idee despre ce e vorba, va rog, lasa-ti un mesaj... eu nu am mai auzit asa ceva pana acum..
8 comentarii
0
19-05-2021, ora 16:32
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Bună ziua, este foarte simplu de înțeles: este felul corpului dumneavoastră de a va spune ca nu este pregătit / nu vrea un copil.
La 24 de ani.
1
19-05-2021, ora 18:44
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Putin probabil sa fie asta cauza. :)) Eu as intreba-o unde ejaculeaza partenerul ei de regula, corporal, ori in prosop/servetel/prezervativ? Poate ca pur si simplu simte repulsie fata de sperma.
0
19-05-2021, ora 22:55
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Clar este repulsia fata de ejaculate inttavaginala recomand sa mergeti la psiholog
2
23-05-2021, ora 01:22
scrisulcaterapie
Nu este medic/terapeut
scrisulcaterapie
schimba bou' :)))))
0
16-06-2021, ora 15:27
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
La 24 de ani corpul femeii e clar pregatit de sarcina.
Senzatia de greata/voma poate fi asociata unei frici de sarcina (de capacitatea ta de a-i fac fata) dar poate fi asociata si perceptiei tale legate de sperma. E útil sa explorezi despre ce e vorba de fapt apeland la sprijinul unui psihosexolog.

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
0
17-06-2021, ora 20:04
PLM(plecat la morga/munca/mare/ma.ta/)
Nu este medic/terapeut
PLM(plecat la morga/munca/mare/ma.ta/)
e ft rar dar exista alergie la... lichid seminal..
1
17-06-2021, ora 21:11
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Adevarat ca ar putea fi si asta. Insa greata apare mai rar la aceste alergii...atunci cand alergia e f severa si e insotita de obicei si de dificultati respiratorii. Merita investigata si varianta asta.
0
18-04-2022, ora 23:37
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Urologie, Chişinău, Republica Moldova
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Adresati-va la un medic psiholog sau sexolog, acolo este rezolvarea - dar si comunicarea cu partenerul despre ceea ce simtiti in timpul si dupa actul sexual, ar ajuta situatia sa se rezolve fara a duce ulterior la disfunctii sexuale psihogene si disarmonie sexuala in cuplu !
Succese si multa sanatate va dorim !
Nu uitati, toate problemele de ordin sexuale - sunt rezolvabile !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul