holter ekg

11-04-2011
veres
Nu este medic/terapeut
veres
salut, am si eu nevoie de o parere asta pina ajung la doctor am facut o monitorizare cu un holter deoarece simt in piept niste batai puternice cam 10 pe zi si ptr o fractiune raman fara aer parca inima imi sta :rezultatul la holter este total beat 135599
normal beat 135463
vpc 61
svpc 6
other beat 69

VPC
RUN 0
COUPLET 0
RON T 3
BIGEMI 0
TRIGEMI 0
V- SINGLE 61

SVPC
PAUSE 0
S-COUPLET 0
S SINGLE 6
cam asta ar fi rezultatul la doctor ajung in mai atunci am programare si as dori sa stiu si eu o parere ptr ca nu ma pricep si in ce clasa lown se include acest holter
multumesc tuturor care ma vor ajuta
3 comentarii
0
11-04-2011, ora 14:23
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Buna ziua,
scriu doar despre cineva din familie care, fiind internat in spital, a avut pus pt. 24 ore 'holter', cand i l-a luat jos, i s-a dat si o interpretare si...bineinteles,
UN DIAGNOSTIC si TRATAMENT.

Fiind vorba de probleme cardiologice,
cum poti sta pana la urmatoarea programare in.luna mai?!?

Mergi la medicul care ti-a pus holterul si intreaba daca-i grav si/sau ce tratament sa iei.
Eventual, da-i un telefon...

Parere:
-ai deja rezultatul si..mai vrei, o parere?!?
Ma gandesc ca,
cine ar putea da diagnostic si tratament pt. INIMA.., DOAR pe baza unor date, scrise.?

Oricum, cu..inima..si simptomele..ce le ai, NU-I DE JUCAT.

Sanatate si..o zi buna.
0
12-04-2011, ora 15:01
veres
Nu este medic/terapeut
veres
draga lucia mai citeste odata mesajul unde vezi tu ca am cerut tratament am cerut doar o parere iar rezultatul la holter il am dar fara interpretare si a fost facut la clinica privata in ploiesti unde nu se fac interpretari te trimite la medicul cardiolog nu am cerut sa mi se puna diagnostic si poate nu sti ca fara programare la doctor nu ajungi iar daca este cotat foarte bine ajungi foarte greu.
0
12-04-2011, ora 15:56
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Buna ziua,...in primul rand,

ce as fii facut in locul dvs.?
- as fii mers la URGENTE medicale...la sectia cardiologie, as fii dus si rezultatul primit de la holter si..NU as fii stat asa, cu problemele de inima.

Dar, iarta-ma daca, mi-am dat cu parerea si v-am suparat.

Va doresc sanatate si O zi buna.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: Sindromul Holt-Oram

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: