ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Hipospadias - urmari

97 comentarii 1 2 3 4
0
21-11-2018, ora 23:13
Lucas2008
Nu este medic/terapeut
Lucas2008
Buna seara!copilasii operati de domnul Hadidi au avut ceva probleme?si baietelul meu a fost operat de dansul de 2 ori(hipospadias de gr1-2) si lunile trecute am fost la un control la un medic din sistemul privat, care n a fost prea incantat de ce a vazut.adica putica lui in erectie nu e chiar ok, e cam curbata.Si asta dupa 2 interventii la Hadidi.Voiam sa aud si alte pareri!
Multumesc!
0
22-11-2018, ora 14:09
5korpion
Nu este medic/terapeut
5korpion
Buna Aditm,

V-am scris pe mailul dvs.

Va multumesc!
0
22-11-2018, ora 15:41
Mamami
Nu este medic/terapeut
Mamami
Baietelul meu a fost operat in 2016 de catre dr Hadidi. Avea in jur de 1 an la cele 2 operatii; orificiu penoscrotal si curbatura. Am fost foarte multumiti de rezultat, motiv pentru care l-am recomandat pe grup. Intre timp am vorbit cu alta mama de aici de pe grup, inteleg ca rezultatul la copilas nu este cel asteptat.
Pentru Lucas, cred ca cel mai bine ar fi sa mergeti iar la consult la dr Hadidi; rezultatul final cred ca e in functie de curbatura initiala. Daca nu a aparut vreo fistula, s-ar putea sa fie deja bine... mai ales ca si mie mi se parea inca curbat dupa operatie si acum nu mi se mai pare deloc.
Informativ, am mai vb pe alt forum cu o mamica, copil operat in Serbia de 3 ori - la final era multumita de rezultat si inca il recomanda pe doctor, chiar daca lucrurile nu au decurs cum spera.
Multa sanatate copiiilor!
0
22-11-2018, ora 17:20
Lucas2008
Nu este medic/terapeut
Lucas2008
Buna seara!Si el a fost operat in 2015-2016, am fost la control la domnul doctor, mi a spus ca e bine...dar nu stiu cat de bine e...curbura exista, e vizibila..el sustine ca e un unghi mic, sub 30 de grade...in fine..De aceea am cerut si alte pareri, daca exista curbura si la alti copii, chiar si dupa operatie?Sau in Romania pe cine recomandati pentru o alta parere!Multumesc!
0
03-02-2020, ora 16:05
CristinaLT
Nu este medic/terapeut
CristinaLT
Buna ziua! In primul rand vreau sa le transmit parintilor care au nascut copilasi ce au fost diagnosticati cu hipospadias ca se poate corecta chirurgical cu mare succes( de catre un medic f bun).Pe acest forum am gasit si eu informatii pretioase care m-au dus catre contactare dl dr Hadidi.La varsta de 8 luni a avut loc prima interventie chirurgicala( corectia)-a doua zi dupa operatie, cand i-a dat pansamentul jos asistenta dl dr a exclamat ca arata foarte foarte bine, ca si cand nu fusese operat( fusesem preveniti sa nu ne speriem caci va arata ca " o rosie stoarsa")-deci, un succes total.A doua interventie a fost la varsta de 12 luni( cosmetizarea).Am fost externati in aceeasi zi in care a fost operat.Totul a fost f bine, copilul la vreo 2 h dupa ce l-a adus in salon avea chef de joaca si radea...A avut hipospadias grad1-2.In concluzie, il recomand pe dl dr Hadidi.Operatia a avut loc la Medlife Bucuresti.Totul arata foarte bine.
0
03-12-2020, ora 19:33
m.Teo
Nu este medic/terapeut
m.Teo
Doamne, ajuta! As vrea sa stiu mai multe amănunte despre ce presupune operatia si îngrijirea post operatorie. M-aș bucura daca m-ati putea suna la 0722526772. Multumesc anticipat.
0
24-03-2022, ora 20:40
Mirela1985
Nu este medic/terapeut
Mirela1985
Buna seara.Ma intereseaza copiii care au fost operati destul de tarziu si care au ajuns la varsta pubertatii, penisul lor s a dezvoltat normal(marime lui)?
Adaugă un comentariu / răspuns
97 comentarii 1 2 3 4

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: