hipetrofie ventriculara dreapta. | Forumul Medical ROmedic

hipetrofie ventriculara dreapta.

25-08-2017
MaddDogg
Nu este medic/terapeut
MaddDogg
Hipertrofie ventriculara dreapta:
Buna ziua, am o problema pe care nu o pot excplica, nu pot gasi un raspuns pe internet. Ma numesc Dan, am 19 ani iar in urma unui EKG(electrocardiograma) mi-au iesit urmatoarele analize : Tahicardie sinusala, Posibila anomalie a atriului stang, axa pe dreapta, Hipetrofie ventriculara pe dreapta...(mai multe detalii in poza)
Intreaba care ma macina este daca este grav, mi s-a spus ca problema mea a inceput de la varsta de 16 ani de cand ma apucasem de sala, organele fiind mici datorita presiunii si a exergicitiilor intense inima s-a dezvoltat stramg. Mi s-a spus sa iau b6 si Magneziu si nu este nimic grav insa eu nu prea cred.|
Am descoperit-o initial prin dorinta de a-mi face un EKG datorita unor palpitatii.
Imi puteti spune daca este grav, tratament si cauze mai pe indelete, multe nu mi s-au explicat foarte clar, mai ales fara interes.
Multumesc

http://imgur.com/LF6iGUU
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: hipertrofia ventriculara stanga

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: