Hidrosalpinx partea stanga
Buna ziua!La sfarsitul anului trecut am fost diagnosticata cu hidrosalpinx partea stanga!Am fost operata laparoscopic iar pe biletul de iesire din spital la epicriza scrie urmatoarele:se intervine laparoscopic si se practica neostomie bilaterala.liza aderentelor.La testul de permeabilitate tubara :ambele trompe permeabile.
Se externeqaza cu stare generala buna, afebrila, apetenta.Desi au trecut 8 luni de la operatie, nu am ramas insarcinata nici pana acum.Am mers la medic si mi s-a spus ca este posibil ca trompele sa se fi infundat la loc.Intrebarea mea este daca se poate face inseminare artificiala sau trebuie sa recurg la fiv.Mentionez faptul ca sotul meu nu are nici un fel de problema iar analizele mele hormonale toate sunt in parametrii normali mai putin lh care este 1.46.faza foliculara.1.80-11.78
Analiza este facuta in a 2 zi de menstruatie.Multumesc.
Se externeqaza cu stare generala buna, afebrila, apetenta.Desi au trecut 8 luni de la operatie, nu am ramas insarcinata nici pana acum.Am mers la medic si mi s-a spus ca este posibil ca trompele sa se fi infundat la loc.Intrebarea mea este daca se poate face inseminare artificiala sau trebuie sa recurg la fiv.Mentionez faptul ca sotul meu nu are nici un fel de problema iar analizele mele hormonale toate sunt in parametrii normali mai putin lh care este 1.46.faza foliculara.1.80-11.78
Analiza este facuta in a 2 zi de menstruatie.Multumesc.
2 comentarii
Trompele se infunda din nou cel mai adesea in cca 6 luni si singura solutie ramane fertilizarea in vitro ce suplineste exact functia lor. Uneori e nevoie inainte de procedura daca aveti din nou lichid in trompa sa faceti o noua laparoscopie sa taiati trompele.
BUNA ZIUA!
LA CAT TIMP DUPA LAPAROSCOPIE SE POATE FACE FIV?
CAT DE REPEDE SE REFACE HIDROSALPINX?
LA CAT TIMP DUPA LAPAROSCOPIE SE POATE FACE FIV?
CAT DE REPEDE SE REFACE HIDROSALPINX?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Diagnostic: hidrosalpinx. Ce riscuri sunt?
- 1Care sunt sansele sa pot avea o sarcina pe cale naturala?
- 1Infecție după operație?
- 3Hidrosalpinx
- 0hydrosalpinix bilateral
- 1Probleme de fertilitate! Un sfat va rog!
Mai multe informații despre: Hidrosalpinx
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: