hernie abdominala

27-05-2009
simona.cretiu
Nu este medic/terapeut
simona.cretiu
Mama mea a fost operata de hernie in august 2008 cand i-a fost implantata o plasa de 30x30.La trei saptamani de la operatie in urma unei infectii i s-a deschis operatia necesitand o alta interventie.Din noiembrie si pana in februarie 2009 nu am avut nici o problema.In februarie 2009 i s-a deschis operatia iar de atunci are tub de drenaj.In urma antibiogramei s-a constatat ca a contactat un staphylococus aureus care nu permite incorporarea 100%.Am facut si o tomografie abdominala unde s-a constatat ca plasa este incorporata in tesutul ei in proportie de 80%.Intrebarea mea este daca se poate scoate plasa si care sunt riscurile acestei interventii?
2 comentarii
0
09-08-2009, ora 19:02
nuti bonteanu111
Nu este medic/terapeut
nuti bonteanu111
sunt operata de 5 luni cu plasa si am dureri la orice miscare am si intepaturi si dr mia zis ca nu am nimic
0
15-09-2009, ora 18:03
claudiagridan
Nu este medic/terapeut
claudiagridan
nu va suparati am 28 ani si la nastere mi-au fisurat diafragma pt. ca o asistenta a vrut sa nasc mai repede si s-a lasat pe burta mea cu toata puterea ei si avea peste 90 kg, iar la 2 ani de la nastere m-am operat de fiere iar acum trebuie sa ma operez de hernie abdominala si sa mi se puna si plasa, va rog ce simptome aveati si unde v-ati operat, va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul