hepatocarcinom segm.vi, ciroza hepatica toxica decompensata mixt...
buna ziua...
ma numesc nicoleta si am si eu o problema.
unchiul meu a fost externat duminica 19-10-2008 din spital. pe biletul de externare are urmatorul diagnostic, , hepatocarcinom segm.vi, ciroza hepatica toxica decompensata mixt, hipersplenism secundar, insuficienta hepatica cronica acuta si etilism cronic. va rog mult daca imi puteti spune exact ce inseamna. noi nu am putut lua legatura cu medicul la care a fost internat deoarece acesta a plecat din tara. sant disperata deoarece pacientul a slabit foarte mult de cand s-a externat, nu poate manca si sta doar la pat. astept un raspuns.
va multumesc din suflet!
ma numesc nicoleta si am si eu o problema.
unchiul meu a fost externat duminica 19-10-2008 din spital. pe biletul de externare are urmatorul diagnostic, , hepatocarcinom segm.vi, ciroza hepatica toxica decompensata mixt, hipersplenism secundar, insuficienta hepatica cronica acuta si etilism cronic. va rog mult daca imi puteti spune exact ce inseamna. noi nu am putut lua legatura cu medicul la care a fost internat deoarece acesta a plecat din tara. sant disperata deoarece pacientul a slabit foarte mult de cand s-a externat, nu poate manca si sta doar la pat. astept un raspuns.
va multumesc din suflet!
3 comentarii
Din pacate diagnosticul de mai sus reprezinta o situatie medicala extrem de grava si cu un prognostic vital foarte rezervat. Imi pare rau...
va multumesc din suflet. as vrea daca puteti sa-mi dati un nr de tel sa va contactez ca sa imi dati mai multe detalii.
MUlta minte va trebuie sa va luati dupa prostii si reclame, sa mai si dati banii pe propria intoxicare.
Daca vreti sa slabiti sanatos cu regimul dvs, fara prostii, uitati-va pe ------------* si gasiti tot ce va trebuie, fara sa va ia nimeni banii.
Sanatate.
(*modificat de admin)
Daca vreti sa slabiti sanatos cu regimul dvs, fara prostii, uitati-va pe ------------* si gasiti tot ce va trebuie, fara sa va ia nimeni banii.
Sanatate.
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Un caz grav: ciroza hepatica si icter
- 6ciroza hepatica - analize
- 14ciroza hepatica (o parere, va rog)!
- 14Coma hepatica de 5 zile la pacient cu ciroza
- 2diabet si ciroza hepatica
- 6am ciroza hepatica cu virus c.. ce sanse sunt de vindecare?
- 5CIORZA HEPATICA DECOMPENSATA
- 0ciroza hepatica
- 2Ciroza hepatica decompensata
- 3Hepatocarcinom multifocal diagnosticat dupa implant stenturi
- 0ciroza hepatica cu vhc clasa child b si varice esofagiene de gradul II
- 22Nodul la ficat-hepatocarcinom
- 0rostopasca in ciroza hepatica?
- 1Cauzele declansarii encefalopatiei hepatice
- 6RMN abdominal.. se poate depista ciroza hepatica si pancreatita?
- 3Ciroza hepatica cu fibromax F4 si viremie mare?
- 2Dureri articulatii in ciroza hepatica
- 1Plan alimentar pt ciroză hepatică grad 3 și encefalopatie hepatică
Mai multe informații despre: Ciroza hepatica Hepatocarcinomul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: