hepatita retroactiva sau reactiva toxica

buna ziua cu boala care o am cat timp trebuie sa tin regim strict si cand voi avea voie sa mananc prajeli cu medicament hepato protector?si cat voi savea voie sa mananc.
2 comentarii
0
30-06-2015, ora 20:00
Terapeut Carmen Meresz
Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, TIMISOARA

Buna seara,
Hepatita toxica poate produce leziuni hepatice permanente.
E foarte important sa stiti care este cauza toxicitatii(alcool, diverse substante, mediul toxic, intoxicare cu ciuperci).
Regimul e foarte important, dar cel mai important este ca sa adoptati un stil de viata corect si echilibrat.
-mediu alcalin(ph-ul sa fie 7, 45)
-eliminarea toxicitatii
-regenerarea celulei hepatice
-restabilirea energiei in meridian ficat, rinichi, plaman.
Sanatate!
Hepatita toxica poate produce leziuni hepatice permanente.
E foarte important sa stiti care este cauza toxicitatii(alcool, diverse substante, mediul toxic, intoxicare cu ciuperci).
Regimul e foarte important, dar cel mai important este ca sa adoptati un stil de viata corect si echilibrat.
-mediu alcalin(ph-ul sa fie 7, 45)
-eliminarea toxicitatii
-regenerarea celulei hepatice
-restabilirea energiei in meridian ficat, rinichi, plaman.
Sanatate!

Pentru a stabili intervalul de timp în care trebuie să ţineţi cu stricteţe regimul de cruţare hepatică trebuie să consultaţi medicul deoarece depinde mult de evoluţia bolii şi ameliorarea simptomelor.
După această perioadă este indicat să adoptaţi o alimentaţie sănătoasă şi să limitaţi cât mai mult posibil prăjelile, aportul excesiv de sare, consumul crescut de grăsimi, mai ales cele animale.
Medicaţia hepatoprotectoare este complementară regimului alimentar şi nu înlocuieşte o alimentaţie echilibrată.
Consumul de prăjeli ar trebui evitat. Conform recomandărilor pentru o alimentaţie sănătoasă, prăjelile trebuie consumate ocazional, de câteva ori pe lună (de preferat, maxim 4 ori pe lună), şi atunci în cantităţi moderate, fără excese.
După această perioadă este indicat să adoptaţi o alimentaţie sănătoasă şi să limitaţi cât mai mult posibil prăjelile, aportul excesiv de sare, consumul crescut de grăsimi, mai ales cele animale.
Medicaţia hepatoprotectoare este complementară regimului alimentar şi nu înlocuieşte o alimentaţie echilibrată.
Consumul de prăjeli ar trebui evitat. Conform recomandărilor pentru o alimentaţie sănătoasă, prăjelile trebuie consumate ocazional, de câteva ori pe lună (de preferat, maxim 4 ori pe lună), şi atunci în cantităţi moderate, fără excese.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Hepatita
- 3analize endocrinologie
- 2daca am avut in copilarie hepatita, copilul meu va avea si el?
- 2insuficienta hepatica - cat de grav este?
- 2hepatita autoimuna? Rog raspuns urgent
- 1pot sa am si eu hepatita
- 2hepatita?
- 5As dori sa stiu daca am Hepatita?
- 8care sunt sansele sa ma infectez cu HIV, hepatita?
- 10Suplimentele alimentare
- 0vaccin hepatita
- 1Hepatita virala
- 0Tratament naturist cu efect antiviral adjuvant in Hepatiti virale
- 1Tratament naturist cu efect antiviral adjuvant in Hepatite virale
- 5Dupa 3 saptamani de spitalizare: lipsa diagnostic
- 6Analiza Fibromax
- 7Absurditate legislativa
- 2Boli psihice si hepatita
- 0hepatita retroactiva sau reactiva toxica
Mai multe informații despre: Hepatita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: