halal doctori de familie, cititi si luati act

Nu te-ai gandit daca se sesizeaza ordinul asistentilor in privinta persoanei sotiei si a activiitati sale din cabinet intreab-o cum este cu secretul prefesional cand i se inmaneaza autorizatia de libera practica ai mari probleme de comportament cred ca iti lipseste ceva la cap du-te si te controleaza tu nu a-i serviciu ca sa ti se faca medicina muncii sa vezi daca esti apt

alexutu sau pustiulica sau Dragos, cum sa iti spun, ai gresit chatul. Nu este vorba de date confidentiale aici, ci doar de necunoasterea si nerespectarea unor drepturi. Dar o sa inveti la scoala cand o sa mai cresti, pentru ca din felul cum te exprimi tu ai niste frustrari de copil inca la scoala. Poti sa postezi ce vrei tu in continuare este ultimul comentariu pe care il fac vis a vis de tine, deja ma cobor prea mult. Inca o data, iti doresc sa nu te lovesti de asa medici vreodata. Daca insa te vei lovi, sa iti aduci aminte de jignirile pe care le-ai postat aici si sa iti ceri iertare. Nu esti capabil vad de un dialog obiectiv din care sa lipseasca jignirile de aceea. mai asteapta timpul le rezolva pe toate. Vom vedea pana la urma cine are dreptate.

Alexutu sau pustiulica sau Dragos sau cum vrei sa iti mai spun, vezi ca ai gresit chatul. Dupa limbajul tau dovedesti ca esti inca un pusti la scoala care mai are ceva ceva de invatat pe acolo. Ar fi bine sa nu fii fiul pentru ca. limbajul asta... de unde ai putea sa il iei decat de la parinti. Logic nu?
Este ultima oara cand iti raspund mai pustiulica pentru ca eu consider ca ma cobor prea mult ca sa fac un dialog cu tine.
Eu vorbesc de nerespectarea unor acte normative nu de date confidentiale mai pustiulica, cine te a pus sa scrii trebuia sa te invete mai bine.
Eu vorbesc de Ordinul 60/27 ianuarie 2006 pentru aprobarea Normelor de aplicare a prevederilor OUG 158/2005 privind concediile si indemnizatiile de asigurari sociale de sanatate, sectiunea a-4-a, art.43, act pe care trebuia sa il cunoasca si sa il aplice cineva. De asemnea vorbesc de Ordinul CNAS 627/2010 pentru aprobarea Metodologiei de control privind modul de eliberare a certificatelor de concediu medical. si alte "d-astea" pe care trebuie sa le aplice altcineva.
Nu s-a pus niciodata problema de date confidentiale, by the way, daca vrei iti traduc confidential, poate te-a entuziasmat termenul. Chiar nu are nici o legatura. Nu prelua ad literam ce ti se spune mai si gandeste.
Vom vedea insa cine are dreptate.
Este ultima oara cand iti raspund mai pustiulica pentru ca eu consider ca ma cobor prea mult ca sa fac un dialog cu tine.
Eu vorbesc de nerespectarea unor acte normative nu de date confidentiale mai pustiulica, cine te a pus sa scrii trebuia sa te invete mai bine.
Eu vorbesc de Ordinul 60/27 ianuarie 2006 pentru aprobarea Normelor de aplicare a prevederilor OUG 158/2005 privind concediile si indemnizatiile de asigurari sociale de sanatate, sectiunea a-4-a, art.43, act pe care trebuia sa il cunoasca si sa il aplice cineva. De asemnea vorbesc de Ordinul CNAS 627/2010 pentru aprobarea Metodologiei de control privind modul de eliberare a certificatelor de concediu medical. si alte "d-astea" pe care trebuie sa le aplice altcineva.
Nu s-a pus niciodata problema de date confidentiale, by the way, daca vrei iti traduc confidential, poate te-a entuziasmat termenul. Chiar nu are nici o legatura. Nu prelua ad literam ce ti se spune mai si gandeste.
Vom vedea insa cine are dreptate.

Felicitari pentru baietel inainte de toate domnule Sorin.
Domnule, este clar ca este pus de cineva sa va scrie si sa va jigneasca. Eu va sfatuiesc sa va continuati demersurile si sa il ignorati.
Am totusi o intrebare pentru dvs. domnule Sorin, cu angajatorul sotiei ati mai tinut legatura, ati incercat sa gasiti o cale de conciliere?
Domnule, este clar ca este pus de cineva sa va scrie si sa va jigneasca. Eu va sfatuiesc sa va continuati demersurile si sa il ignorati.
Am totusi o intrebare pentru dvs. domnule Sorin, cu angajatorul sotiei ati mai tinut legatura, ati incercat sa gasiti o cale de conciliere?

Ce sa inteleg domnule Georgescu din comentariul lui? Prefesional, profesional, tot una, pe acolo. N-are nici o legatura ce indruga acolo cu ce acte am eu de trimis. Sa nu aiba parte de asa ceva ii doresc, nu ma cobor la nivelul lui.
Legat de intrebarea dvs. sa stiti ca eu am spus si o mai spun: NU INAINTEZ PLANGEREA MAI DEPARTE DACA VINE LA CABINET SI DE FATA CU TOT PERSONALUL DE ACOLO ISI CERE SCUZE FATA DE SOTIA MEA. PUNCT.
Mie mi se pare rezonabil, nu credeti?
Legat de intrebarea dvs. sa stiti ca eu am spus si o mai spun: NU INAINTEZ PLANGEREA MAI DEPARTE DACA VINE LA CABINET SI DE FATA CU TOT PERSONALUL DE ACOLO ISI CERE SCUZE FATA DE SOTIA MEA. PUNCT.
Mie mi se pare rezonabil, nu credeti?

Tacerea este si ea un raspuns nu? Poate daca s-ar mai renunta un pic la orgoliu, ce bine ar fi.

Promit ca personal fac sesizrea la ordinul asistentilor prahova in legatura cu sotia ta pentru nerespecatrea secretului profesional pentru ce a-i scris pe site despre siui servicii etc

Sa inteleg ca esti la mana nevesti cu bani ca nu ai nici un serviciu daca stai toata ziua pe net un asemenea tembel cine sa il angajeze ca nu trece testul de la medicina muncii
Baiete pacat de tine ca ai si un copil si traiesti din bani nevesti ca la capitolul pregatire egal cu zero barat
Baiete pacat de tine ca ai si un copil si traiesti din bani nevesti ca la capitolul pregatire egal cu zero barat

Alexutu, este evident ca esti pus de cineva din anturajul madamei Hrubaru sa vorbesti, infantilitatea ta te tradeaza, eu sunt de acord ca medicul a gresit, luandu- ne desigur dupa prevederea legala. Nu cred ca amenintarile tale nefondate il vor opri pe dl. Sorin sa inainteze mai departe raspunsurile primite in urma sesizarilor pe care am inteles ca le-a inaintat in Prahova. Eu stiu cazuri asemanatoare care s-au lasat cu anchete interne si care s-au finalizat cam nu pe placul celor reclamati. Eu cred ca mai mult il determinati sa mearga mai departe cu aceste comentarii. Si nu va suparati pe mine, cam are dreptate.

Nu stiu cine esti domnule panait sau daca existi faptic dar ceea ce face acet domn este nefondat daca stii sa citesti legile spor la citit si inteles legile nu sa le interpreteze oricine cum vrea

Sau sa inteleg ca esti vreun pui de comunist daca vorbesti de anchete interne

Multumesc pentru comentariu dle Georgescu, bineinteles ca asa voi proceda. Va tin la curent.

D-le Sorin, inainte de a face acuzatii, pe un forum si nu intr-o instanta de judecata, va rog frumos sa va documentati si ati putea incepe cu O.U.G. nr 23/1996 privind protectia maternitatii la locurile de munca. Prima neregularitate, pe care am sesizat-o in legatura cu postarea d-voastra, presupune faptul ca, angajatorul, in cazul de fata, d-na doctor Cristina Hrubaru, a refuzat acordarea concediului prenatal 'nejustificat', acest fapt neputand fi posibil, deoarece concediul prenatal este acordat de catre medicul de familie impreuna cu medicul de medicina a muncii, precum si inspectoratul de munca pe a carui raza isi desfasoara activitatea, in baza unei evaluari, privind riscurile la care este supusa salariata, la locul ei de munca, prin urmare sotia d-voastra nu a trecut evaluarea privind riscurile pentru a primi concediu prenatal. Cea de-a doua neregularitate, este refuzarea angajarii d-nei doctor Cristina Hrubaru, unei alte asistente, pe motive pecuniare. Tind sa cred, ca reprezinta o problema pur-logica, deoarece se inlocuieste un salariat cu un alt salariat, care este platit in aceleasi conditii, nefiind posibila aparitia lipsei posibilitatii de plata. Cea de-a treia neregularitate,

* (continuare)...inainte de cea de-a treia neregularitate, vroiam sa evidentiez si aparitia art.49 alin(2) din legea 53/2003. In baza acestuia se suspenda prestarea muncii de catre salariat si a platii drepturilor de natura salariala de catre angajator, prin urmare angajatorul, nu sufera nicio pierdere financiara prin inlocuirea actualei asistente cu o alta asistenta. Si nu in ultimul rand, sa ne amintim de limbajul pe care d-voastra l-ati utilizat la inceputul postarii, pentru care, personal consider ca ati putea fi usor tras la raspundere, din punct de vedere penal, bineinteles, daca d-na doctor Cristina Hrubaru, ar avea timpul si energia necesara pentru a face o astfel se sesizare.

Doamna Simona,
1. Cred ca ati vrut sa va referiti la OUG nr. 96 din 14 octombrie 2003 privind protecţia maternitatii la locurile de munca, dar eu nu ma refer la concediul de risc, care, asa cum corect ati afirmat se acorda prin avizul medicului de medicina a muncii.
2.Eu ma refer la OUG 158/2005 privind concediile si indemnizatiile de asigurari sociale de sanatate, sectiunea a-4-a, art.43 si legea 19 aplicabila in domeniu.
3. Eu astept raspunsul Colegiului Medicilor din Romania si apoi voi inainta toate raspunsurile primite la minister. Dupa aceea urmeaza instanta de judecata. Toate la randul lor.
Va multumesc pentru raspuns dar consider ca raspunsul primit de la CAS Prahova este mai mult decat edificator. Este simplu: prenatal si postnatal se pot compensa intre ele conform legii astfel incat postnatalul sa ramana de 42 de zile. Asta nu a inteles si nu a stiut dna Hrubaru.
1. Cred ca ati vrut sa va referiti la OUG nr. 96 din 14 octombrie 2003 privind protecţia maternitatii la locurile de munca, dar eu nu ma refer la concediul de risc, care, asa cum corect ati afirmat se acorda prin avizul medicului de medicina a muncii.
2.Eu ma refer la OUG 158/2005 privind concediile si indemnizatiile de asigurari sociale de sanatate, sectiunea a-4-a, art.43 si legea 19 aplicabila in domeniu.
3. Eu astept raspunsul Colegiului Medicilor din Romania si apoi voi inainta toate raspunsurile primite la minister. Dupa aceea urmeaza instanta de judecata. Toate la randul lor.
Va multumesc pentru raspuns dar consider ca raspunsul primit de la CAS Prahova este mai mult decat edificator. Este simplu: prenatal si postnatal se pot compensa intre ele conform legii astfel incat postnatalul sa ramana de 42 de zile. Asta nu a inteles si nu a stiut dna Hrubaru.

4. Prenatalul si postanatalul se platesc tot de angajator. La aceasta perioada m-am referit cand am mentionat de angajarea unei alte asistente. Dupa, normal ca se compenseaza o plecare cu o venire.

Sorin, eu cred ca te cam pierzi printre detalii. Ba ii concediu prenatal, ba ii concediu prenatal pt sarcina de risc. Imi permit deci sa ti pun intrebarea : Sigur e insarcinata sotia ta? Cat despre Colegiul medicilor, eu nu stiu sa aiba vreo atributie de genu, ei doar apara medicii sau ii sanctioneaza d.p.d.v. medical nu d.p.d.v. al exercitarii si functionarii unei persoane juridice in domeniu sanitar, deci raspunsul va fi negativ de la ei si bineinteles ca vei face din nou mare taraboi ca nu ti se face dreptate. Cat despre banii pt concediu, va rezolva CAS-ul, ca doar acolo are sotia ta contributie. Iar ca buni cetateni ce sunteti tb sa va stiti drepturile nu sa asteptati sa vi le spuna cineva. Exista un principiu in legislatia romana, nu poti invoca necunoasterea legii.
Dar pot spune ca ai stofa de avocat, norocul nostru ca nu esti.
Dar pot spune ca ai stofa de avocat, norocul nostru ca nu esti.

D-le Sorin, revin din nou si daca imi permiteti sa va aduca la cunostinta, nu conteaza parerea mea, cat nu conteaza nici parerea d-voastra, pentru ca in primul rand, sunt ferm convinsa, ca nici unul dintre noi doi, nu am fost la fata locului faptei respective ( ca sa stim exact cum au stat lucrurile) si nu, in ultimul rand, sa nu uitam ca parerea instantei de judecata e cea definitiva si irevocabila! Totusi tin sa mentionez faptul ca, desi sunt un simplu student, in an terminal, ma consider cu putine cunostinte in prezent, fata de un om cu experienta profesionala, in cazul de fata, ca d-na doctor Cristina Hrubaru, sau poate ca si d-voastra, desi pana la urma, nici macar nu stim sigur, daca detineti vreo functie de vreo natura, luand in calcul ipoteza in care sa existe posibilitatea ca d-na doctor Cristina Hrubaru sa fi gresit in privinta anumitor aspecte, chiar si in acest caz, sa nu uitam cu totii de aici, cei care si-au dat cu parerea, in special d-voastra, cat si restul cetatenilor, REPET, sa nu uitam faptul ca aceasta doamna este pe deasupra doamna doctor, si DA, chiar si un doctor mai poate gresi, in anumite situatii, pentru ca in cele din urma e la fel ca noi ceilalti, un simplu om, sortit atat greselilor cat si faptelor bune, pe care sunt ferm convinsa, ca de-a lungul anilor dansei de experienta le-a savarsit cu buna-credinta, pentru ca acesta e scopul ei principal, sa ajute orice fel de persoana cu care are de-a face! D-voastra, din punctul meu de vedere personal, prin modul de desfasurare pe care l-ati utilizat, pana acum, aici pe forum, prin cumul de injurii pe care l-ati folosit la adresa dansei, prin numeroasele mentiuni cu privire la familia dansei, la copii si la viata personala si intima a dansei, (care este inviolabila, mai exact nu se permite sa fie atinga in vreun fel) nu vreau sa ma gandesc cum v-ati comportat in realitate, pentru ca e mai mult decat evident, ca nu au existat mari modificari cu privire la modul d-voastra de abordare a unei probleme! Asadar imi doresc din tot sufletul sa nu ramana nepedepsita nicio persoana care greseste, si in privinta d-voastra sunt sigura (repet, doar pentru injuriile aduse la adresa dansei etc), cat despre dansa, sa hotareasca organele abilitate si nu d-voastra, eu sau orice alta persoana care isi da cu parerea pe acest forum, pentru ca nu suntem in masura pentru a lua astfel de decizii!!! Si sa nu uitam, aspectul cel mai important si nu cel din urma, e faptul ca aveti un copil si o sotie (sa va traiasca! ), dar prin acest comportament vulgar pe care l-ati utilizat, nu vreau sa stiu in ce masura, copilul d-voastra ar fi mandru, in viitor de comportamentul tatalui sau, cu parere de rau, aceasta este realitatea in prezent, dar niciodata nu poate fi prea tarziu!!! Va multumesc!

Va multumesc pentru lectia de moralitate dna Simona. Este ok ceea ce ati spus, insa va doresc sa nu aveti ocazia sa dati peste un asemenea medic. Nu am cum sa va fac sa intelegeti aici toate aspectele. Poate daca erati in situatia sotiei mele si vi se refuza acest drept, cine stie, poate v-ati fi infuriat mai tare.
Este totusi un semn de intrebare de ce acest medic a schimbat intr-un timp atat de scurt multe asistente. De aici vine tot fondul problemei, dar nu va pot spune mai multe acum.
Este totusi un semn de intrebare de ce acest medic a schimbat intr-un timp atat de scurt multe asistente. De aici vine tot fondul problemei, dar nu va pot spune mai multe acum.

P.S. Sa nu uitam de faptul ca orice persoana, beneficiaza de prezumtia de nevinovatie
("Până la rămânerea definitivă a hotărârii judecătoreşti de condamnare, persoana este nevinovată." -art.23 din Constitutia Romaniei), asadar, am toate motivele sa consider ca d-na doctor Cristina Hrubaru este nevinovata, pana la proba contrarie, cu precizarea dovezilor, restul detaliilor, ca cele mentionate de d-voastra, isi pierd din start orice valoare, dar raman injuriile, pentru care ati putea fi tras usor la raspundere, de catre dansa, dar probabil, precum bine se observa pana acum, doamna doctor, s-a abtinut de la orice fel de comentarii, ceea ce rezulta ca nu are timpul necesar si rabdarea suficienta sa intervina in aceasta situatie, sa se coboare la un nivel atat de scazut ( pe care l-ati prezentat d-voastra, cu parere de rau, pe acest forum) cum in mod cert, ar proceda si restul medicilor! Dar sa nu uitam, aveti un copil...faceti-l mandru de d-voastra!!! Va multumesc, din nou!
("Până la rămânerea definitivă a hotărârii judecătoreşti de condamnare, persoana este nevinovată." -art.23 din Constitutia Romaniei), asadar, am toate motivele sa consider ca d-na doctor Cristina Hrubaru este nevinovata, pana la proba contrarie, cu precizarea dovezilor, restul detaliilor, ca cele mentionate de d-voastra, isi pierd din start orice valoare, dar raman injuriile, pentru care ati putea fi tras usor la raspundere, de catre dansa, dar probabil, precum bine se observa pana acum, doamna doctor, s-a abtinut de la orice fel de comentarii, ceea ce rezulta ca nu are timpul necesar si rabdarea suficienta sa intervina in aceasta situatie, sa se coboare la un nivel atat de scazut ( pe care l-ati prezentat d-voastra, cu parere de rau, pe acest forum) cum in mod cert, ar proceda si restul medicilor! Dar sa nu uitam, aveti un copil...faceti-l mandru de d-voastra!!! Va multumesc, din nou!

Doamna Doctor Cristina Hrubaru, din Ploiesti, are mari probleme in ceea ce priveste respectul atat fata de pacienti cat si fata de angajatii dumneai. Ca fosta pacineta am asistat la comportamentul lipsit de respect atat fata de asistente (numeroase de altfel) cat si f fata de pacientii care asteptau in sala. Este genul de om ipocrit, care te da afara din cabinet intr-un mod subtil daca nu ii placi (stiti la ce ma refer), isi judeca si barfeste pacineti dupa ce parasesc cabinetul.
Pe langa lipsa de valoare umana, calitatea dansei ca medic lasa de dorit. Este genul de doctor care prescrie antibiotice pentru boli virale ( cunostinte elementare de gimnaziu sau indeplinirea target-ului este mai presus de sanatate clientului), iar daca asta se intampla doar la banelele viroze, ganditi-va la problemele de sanatate mai complicate pe care dansa ar urma sa vi le trateze.
Pentru cei ce citesc acest topic in vederea cautarii unui medic bun de familie, recomand sa evite acest om, aceasta persoana lipsita de valori morale, a carei profesie este data doar de diploma obtinuta prin absolvirea facultatii de medicina.
Multa sanatate tuturor!
Pe langa lipsa de valoare umana, calitatea dansei ca medic lasa de dorit. Este genul de doctor care prescrie antibiotice pentru boli virale ( cunostinte elementare de gimnaziu sau indeplinirea target-ului este mai presus de sanatate clientului), iar daca asta se intampla doar la banelele viroze, ganditi-va la problemele de sanatate mai complicate pe care dansa ar urma sa vi le trateze.
Pentru cei ce citesc acest topic in vederea cautarii unui medic bun de familie, recomand sa evite acest om, aceasta persoana lipsita de valori morale, a carei profesie este data doar de diploma obtinuta prin absolvirea facultatii de medicina.
Multa sanatate tuturor!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2vopsitul parului in timpul sarcinii!
- 12cum se da concediul medical ptr. preanatal, pe saptamani? pe luna? cum?
- 3Interpretare biometrie fetala, 20 saptamani.
- 0EVECARE pot lua in acelasi timp cu elevit inainte de sarcina
Mai multe informații despre: Ingrijirea prenatala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: