Griji despre cancerul colorectal...
Incepand cu luna iunie a anului 2013 am inceput sa am niste junghiuri zilnice in pelvis de scurta durata si nu foarte dureroase. Am fost la mai multi medici, toti ajungand la concluzia ca este ceva ce tine de gastroenterologie. Am fost la doctor, mi-am facut analizele, fara mucus si fara hemoragii oculte. De asemenea, markerii tumorali din sange mi-au iesit ok ( aceste analize le-am facut in august ). La un moment dat junghiurile sau mai rarit iar in urma doua luni au inceput din nou sa fie mai dese, insa acum mai putin in pelvis ci in partea stanga a abdomenului ( in zona colonului ). De ieri incepand, am diaree cu sange si mucus. ( am aflat pana la urma ca este din cauza unei fisuri anale ) Uneori, mi s-a intamplat sa am si junghiuri rectale. Sunt foarte speriata, ma tem sa nu fie cancer. Daca in Septembrie mi-am facut analizele de markeri tumorali ( m-a trimis gastroenterologul ) as fi putut sa fac cancer de abia in Noiembrie, de exemplu si din cauza aceasta sa nu apara in testele de sange? Am facut CEA, Alfa fetoproteina, CA 125 si CA 19-9.
2 comentarii
Eu sunt exceptia de la regula prima tumora ( cancer ) in decembrie 2008, urmatoarea in mai 2013, urmatoarea in august 2013, urmatoarele trei in noiembrie 2013.
SPER CA NU TEAM SPERIAT DAR ITI DORESC DIN TOATA INIMA SA NU FII SI TU EXCEPTIA CA MINE.
Daca doresti putem comunica.
SPER CA NU TEAM SPERIAT DAR ITI DORESC DIN TOATA INIMA SA NU FII SI TU EXCEPTIA CA MINE.
Daca doresti putem comunica.
Faceti o colonoscopie. Mai sunt si alte boli ce pot da diaree si rectoragii.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6sotul meu are cancer colorectal stadiul 4.in urma unui tomograf s-a descoperit ca are lichid in abdo
- 17neo-rect
- 18Rog interpretare rezultat RADIOLOGIE IMAGISTICA
- 1919 ani, SCI sau cancer de colon?
- 5Adenocarcinom colorectal
- 13cancer colorectal dureri greu de suportat, care sa fie motivul?
- 1Alimentatie cancer colorectal
- 5Marul lupului, Tataneasa si cancer colorectal
- 7Cancer colorectal - ce grad? Care este prognosticul?
Mai multe informații despre: Cancerul colorectal
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: