Grasime la baza penisului
Am si eu o "mica" problema. Am ajuns la 23 de ani iar penisul meu este destul de mic. La 11-12 ani am avut o operatie de fimoza iar acum sunt circumcis. De atunci penisul meu nu a crescut prea mult, ba e chiar mic pentru varsta mea.
In stare flasca are aproximativ 4.5 cm iar in erectie aproape 11, grosimea fiind de 10.5 cm.
Ce e destul de ciudat este ca am un strat adipos la baza penisului care imi ia MULT din lungime, caci daca imping liniarul pana in osul pubic ajung la 15 cm lungime.
Acum intrebarea este daca as putea face ceva in legatura cu acel strat adipos, caci acum mi-e rusine si de vestiare, dusuri etc.
Dar la grosime as putea lucra?
Precizez ca am 1.75 si 95 kg.
Va multumesc anticipat.
In stare flasca are aproximativ 4.5 cm iar in erectie aproape 11, grosimea fiind de 10.5 cm.
Ce e destul de ciudat este ca am un strat adipos la baza penisului care imi ia MULT din lungime, caci daca imping liniarul pana in osul pubic ajung la 15 cm lungime.
Acum intrebarea este daca as putea face ceva in legatura cu acel strat adipos, caci acum mi-e rusine si de vestiare, dusuri etc.
Dar la grosime as putea lucra?
Precizez ca am 1.75 si 95 kg.
Va multumesc anticipat.
1 comentarii
Incearca sa "arzi" acel strat de grasime. Fa exercitii care sa iti solicite inghinalii si eventual baza de jos a abdomenului. Eventual cand alergi, incearca sa te inconjori cu folie alimentara, pentru a transpira in zona respectiva. Desigur, exista si interventii chirurgicale pentru a indeparta acea grasime, dar nu ti-as recomanda din doua motive : doare ingrozitor si costa cam mult. Mult noroc!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Strat mare de grasime - sub burta pana la penis
- 2grasime sub burta
- 1pernita de grasime din zona pubiana
Mai multe informații despre: grasimea in zona pubiana