glaucom fara tensiune intraoculara
am fost diagnosticata cu glaucom (cf tomografie) dar nu am tensiune intraoculara. mi s-a prescris tratament cu picaturi care scad tensiunea intraoculara. am avut keratita herpetica si am sindromul ochiului uscat, de atunci.
ce tratament trebuie sa urmez, de fapt? ce parere aveti de laptisorul de matca liofilizat ca tratament? unde o gasesc pe doamna dr. Baltatescu?
Multumesc!
ce tratament trebuie sa urmez, de fapt? ce parere aveti de laptisorul de matca liofilizat ca tratament? unde o gasesc pe doamna dr. Baltatescu?
Multumesc!
2 comentarii
Buna seara! Care este medicamentul prescris? Pentru a alege o terapie antiglaucomatoasa corecta, trebuie facut un examen oftalmologic, investigatii si, de asemenea, tratamentul trebuie monitorizat.Eu prescriu laptisor de matca la pacientii care au avut keratita pentru a creste imunitatea; daca aveti sindrom de ochi uscat, ar fi bine sa folositi in cursul zilei, la nevoie, lacrimi, eu prefer lacrimile pe baza de acid hialuronic( Visustrin, Lubristil, etc), in amandoi ochii-1 picatura la nevoie; numai bine
Va multumesc pentru raspuns
am facut investigatii si, raportat la o cornee subtire, diagnosticul este glaucom cu unghi deschis si nu glaucom fara tensiune intraoculara;
admir doctorii care prescriu tratamente naturiste in paralel cu cele alopate si deoarece am avut si eu keratita, probabil ca laptisorul de matca mi-ar fi de folos.
am reinceput sa imi pun si lacrimi artificiale in ochi.
cu stima,
Mihaela
am facut investigatii si, raportat la o cornee subtire, diagnosticul este glaucom cu unghi deschis si nu glaucom fara tensiune intraoculara;
admir doctorii care prescriu tratamente naturiste in paralel cu cele alopate si deoarece am avut si eu keratita, probabil ca laptisorul de matca mi-ar fi de folos.
am reinceput sa imi pun si lacrimi artificiale in ochi.
cu stima,
Mihaela
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Cerculete colorate... la fiecare 2-3 luni de obicei cand ma trezesc incep sa vad mai rau
- 2glaucom si hipertensiv de aprox. 7 ani
- 4investigatii glaucom
- 5pata fuchs-glaucom
- 4este intr-adevar nevrita optica?
- 5blefarita alergica.. inca mi se inroseste ochiul
- 4gripa porcina - glaucom
- 4picaturi pt dilatarea pupilei, glaucom congenital
- 14Glaucom infantil la o fetita de 8 ani
- 9avc grav, diabet, glaucom, depresie suicid la doar 60 de ani
- 0Ceaiul verde previne glaucomul
- 1Operatie glaucom
- 2glaucom congenital tardive si miopie fort