gemeni la 4 anisori

26-02-2007
osmanica
Nu este medic/terapeut
osmanica
buna am si eu 2 baietei gemeni la care medicul de familie nu a vrut niciodata sa le facem analize, au primit vigantol pana la 1an dar dupa aceea nu au mai primit nici un fel de vitamine, calciu, magneziu.Acum au peste 1, 05m si o greutate de ~18kg.Mentionez ca nu au primit nici dupa tratament cu antibiotice(augmentin, ospen, cefalexin s.a.)ceva pt refacerea florei intestinale sau cresterea imunitatii cu toate ca racesc cel putin 1 data pe luna.VA CER DISPERATA SFATURI.OARE SA SCHIMB MEDICUL DE FAMILIE
1 comentarii
0
27-02-2007, ora 00:00
Dr.Craciun Anca
Identitate neconfirmată
Dr.Craciun Anca
stimata doamna,
va raspund in primul rand ca mamica si mai apoi ca medic. Daca dumneavoastra va simtiti neglijata, puteti sa schimbati medicul de familie, dar nu aveti garantia ca cel nou va fi altfel. Eu apreciez deosebit de mult medicii care nu sunt obsedati de analize si evita sa ma trimita la intepat cu copilul, dar nici extrema cealalta nu este buna. Pana la 2 ani nu sunt necesare analize periodice, iar apoi daca sunt motive de ingrijorare. Din ceea ce scrieti ati ajuns la tratamente antibiotice forte, ceea ce nu e foarte bine pentru ca pustii au doar 4 ani! Un exudat faringian, cu antibiograma, tot ar fi necesar, daca nu mai mult.Orice pacient are dreptul la o a doua opinie! este dreptul dumnevoastra si puteti merge la pediatru la consult cand cereti dumneavostra trimitere. Sunt si cabinete private si pentru linistea dumneavoastra va recomand sa mergeti la un consult. Au aparut produse pentru stimularea imunitatii, unul care am auzit si de la colegele mele ca fac minuni cu copiii lor dusi la gradinitza ar fi Ribomunyl. Va dorim multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul