gel pentru dinti...

13-11-2008
martina
Nu este medic/terapeut
martina
Ce parere aveti de gelul care se aplica pe dinti pentru a-i albi?Cum se comporta in timp?Care sunt efectele secundare?Multumesc
2 comentarii
0
13-11-2008, ora 23:43
gina_giorgiana
Nu este medic/terapeut
gina_giorgiana
pai depinde ce gel de albire si unde iti faci albirea, daca optezi pentru albirea in cabinetul stomatologic atunci o sa vezi si rezultate si o sa fie si mai sigur pentru tine, cum se comporta in timp?asta depinde de obiceiurile tale alimentare si de consumul de cafea, ceai, coca cola, daca fumezi asta va colora din nou dintii, ca si efecte secundare eu stiu ca pot aparea sensibilitati in timpul tratamentului de albire dar acestea dispar, si inca ceva albirea dupa cate stiu eu nu afecteaza smaltul dentar, deci nu strica dintii.
0
24-11-2008, ora 10:40
Dr. Ivan Iuliana
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Ivan Iuliana
Imi pare rau dar trebuie sa va contrazic: ALBIREA AFECTEAZA SMALTUL DENTAR. Este ca si decolorarea parului. Substantele sunt la baza aceleasi. Smaltul devine poros, va fi mai vulnerabil la carii si se va colora mult mai usor. De aceea tratamentul de albire se face periodic la 1 an sau 1an si jumatate. In timp, dupa mai multe albiri, sensibilitatea va persista, poate sa devina permanenta, iar in final se va ajunge la "imbracarea" dintilor. Eu nu le recomand pacientilor mei sa incerce asa ceva desi este un tratament usor de efectuat si foarte profitabil pentru medic. Incercati mai bine un periaj dentar cu sare de bucatarie acasa, dar nu mai des decat 1data pe sapt., iar la stomatolog mergeti periodic si faceti detartraj si dusuri orale (exista un aparat special care pulverizeaza apa cu particule foarte fine pe dinti si in acest fel ii curata foarte bine. Nu se obtine acelasi efect de albire ca in cazul gelului dar este mai sanatos. Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul