Gastroenterologie pediatru. Fetita nu mesteca

Bună ziua. Vreau să vă întreb dacă la radiografie toracică se evidențiază și esofagul, dacă ar exista tumori la nivelul lui s.ar evidenția?
Vă întreb pentru ca ajung la capătul puterilor. Fetita mea de un an și 7 luni mănâncă tot blenduit, tot cu desene pe telefon. Mai mult forțată. Înghite și asa cu noduri. Tine mâncarea în gură. De la 2 luni am avut probleme cu ea cu laptele. Nu a supt niciodată activ, mai mult în somn a mâncat. Acum am renuntat definitiv la biberon. Mănâncă doar cu linguriță dar totul pasat. Analize peste analize, alergii nu are, intolerante nu are
Hemograma bună, ecografie abdominala la 1 an I.am făcut a fost ok, radiografie torace ok, ecografie transfontanelara la 4 luni a fost ok, examen neurologic bun, merge, se joaca, a inceput sa vorbească. Însă nu mesteca.. Se poate vorbi de disfagie? Mă tot uitam pe net, tot felul de cazuri de genul care au descoperit că de fapt aveau tumoare la esofag.. Sunt îngrozită
Vă întreb pentru ca ajung la capătul puterilor. Fetita mea de un an și 7 luni mănâncă tot blenduit, tot cu desene pe telefon. Mai mult forțată. Înghite și asa cu noduri. Tine mâncarea în gură. De la 2 luni am avut probleme cu ea cu laptele. Nu a supt niciodată activ, mai mult în somn a mâncat. Acum am renuntat definitiv la biberon. Mănâncă doar cu linguriță dar totul pasat. Analize peste analize, alergii nu are, intolerante nu are
Hemograma bună, ecografie abdominala la 1 an I.am făcut a fost ok, radiografie torace ok, ecografie transfontanelara la 4 luni a fost ok, examen neurologic bun, merge, se joaca, a inceput sa vorbească. Însă nu mesteca.. Se poate vorbi de disfagie? Mă tot uitam pe net, tot felul de cazuri de genul care au descoperit că de fapt aveau tumoare la esofag.. Sunt îngrozită
3 comentarii

Greutatea ei este de 12 kg 700, născută cu 2 kg la 32 săptămâni. Este foarte bine cu greutatea, deoarece eu nu am lăsat-o niciodata flamanda, ii dădeam bucăți, vedeam ca le da afara și nu le poate gestiona sau se îneca cu ele și ii făceam piure, doar sa o știu sătulă.
Credeti ca sunt motive de îngrijorare? Dacă ii fac piureul prea gros face gag, apoi vomita tot. Dar nu pare să o deranjeze asta. După ce varsă râde. I.as face endoscopie, dar parca nu aș vrea să o supun la o intervenție atât de invaziva :(
Credeti ca sunt motive de îngrijorare? Dacă ii fac piureul prea gros face gag, apoi vomita tot. Dar nu pare să o deranjeze asta. După ce varsă râde. I.as face endoscopie, dar parca nu aș vrea să o supun la o intervenție atât de invaziva :(

Buna, aceeași problema am avut eu cu fetița mea ! A mâncat doar cu telefonul ceea ce e complet GREȘIT !!Daca stomacul e plin copilul tot mănâncă pt ca e concentrat la desene..Toți copiii trebuie sa mănânce bucăți după 9-10 luni ! Faptul ca ii dați blendat ii poate cauza probleme cu stomacul, cu masticatia si întârzie si vorbirea deoarece mestecatul este esențial in dezvoltarea mușchilor de la nivelul gurii.Incepeti prin ai da orez moale, apoi treceti la pepene sau alte legume care ii plac...Si renunți la telfon chiar dacă in primele zile ea nu prea va mânca.Senzatia de foamne va fi mare si in cele din urma o sa mănânce singura.multa sănătate

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: